To je to što me zanima!

Jeza u Dubrovniku: Otac i sin su se svađali, a majku je upucao kad ih je pokušala primiriti?

Otac i sin su imali turističku agenciju. Prema nekim neslužbenim informacijama, tu kobnu večer došlo je do razmirica između oca i sina, koji od ranije imaju prijave za remećenja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Gospođa je bila vrijedna i krasna žena. Velika je ovo tragedija. Samo to možemo reći, slažu se Dubrovčani za A. G. (67), ženu koja je u četvrtak oko 23 sata preminula u bolnici nakon što je u nju i njezina supruga B. G. (68), kako se sumnjiči, pucao sin Drago G. (37). 

POGLEDAJTE VIDEO: Dan stravičnog napada, sin pokušao ubiti majku i oca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drama se odvila u njihovu stanu u Postranjskoj ulici u Dubrovniku. Žena je u pucnjavi zadobila prostrjelnu ranu glave, liječnici su joj se borili za život na Jedinici intenzivnog liječenja dubrovačke bolnice, no njezino stanje je bilo iznimno teško. Kako doznajemo od ravnatelja dubrovačke bolnice Marija Bekića, 68-godišnjak koji ima ustrjelnu ranu kralježnice s oštećenjem leđne moždine je stabilno i nije životno ugrožen. 

TRAGEDIJA U DUBROVNIKU Pucao majci u glavu, bolesnom ocu u srce: Bore im se za život

Osumnjičeni Drago G. cijeli četvrtak proveo je na kriminalističkoj obradi u policiji. U večernjim satima je, umjesto da bude predan pritvorskom nadzorniku, hospitaliziran u dubrovačkoj bolnici. Kako doznajemo, 37-godišnjak od ranije ima određenih psihičkih poteškoća, no je li bio rastrojen u trenutku horora trebalo bi pokazati vještačenje. 

Prema neslužbenim informacijama, alkotestiran je nakon uhićenja, no u trenutku počinjenja djela, koje se karakterizira kao teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju, nije bio pijan. Nije još pronađeno oružje kojim je počinio zločin. Odbacio ga je bježeći prema oronulom objektu u susjedstvu u kojemu se skrivao. Nije se opirao uhićenju.

- Nisam ih često ni viđala iako živim u blizini. Uglavnom su se bavili svojim poslom – kaže nam susjeda. 

PODLEGLA OZLJEDAMA Dubrovnik: Preminula majka (67) kojoj je sin pucao u glavu

Otac i sin su imali turističku agenciju. Prema nekim neslužbenim informacijama, tu kobnu večer došlo je do razmirica između oca i sina, koji od ranije imaju prijave za remećenja javnog reda i mira, a majka je kolateralna žrtva sukoba jer ih je pokušavala smiriti. Ipak, do sada nikad nije zabilježeno obiteljsko nasilje u ovoj familiji. Otac je dan ranije stigao kući iz bolnice.

- Sjećam se oca iz školskih dana. Bilo je tu svega, raznih mladenačkih sukoba, a znao se hvaliti i da ima pištolj. Navodno je sin pucao upravo očevim pištoljem - kažu nam.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • OTAKU. 06.06.2020.

    Ovo je samo slika opceg drustvenog stanja hrvatskog naroda.Ovo sto mediji uhvate nije niti 1 posto onoga sto se desava.

  • verna 06.06.2020.

    Oni su partijali i hvalili sinove susjedima znajuči da su odnosi poremečeni i da je oružje u kući i da bi sve moglo eskalirat,ne vidjet dalje od nosa....

  • 06.06.2020.

    Pa rađaj dicu.Nikad neznaš štoće na kraju ispast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare