News

Komentari 65

Dubrovnik: Preminula majka (67) kojoj je sin pucao u glavu

Dubrovnik: Preminula majka (67) kojoj je sin pucao u glavu

Drago G. je, nakon bijega, uhićen i priveden u policijske prostorije na ispitivanje. Očekuje se da bi danas mogao biti ispitan u državnom odvjetništvu...

Žena (67) kojoj je 37-godišnji sin Drago G. pucao u glavu u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Dubrovniku preminula je u četvrtak navečer, oko 23 sata, u dubrovačkoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO: Dubrovčanin predan pritvorskom nadzorniku

 

Njezin suprug i otac (68) koji je hospitaliziran s ozljedama kralježnice i leđne moždine nepromjenjenog je stanja te prema sadašnjim informacijama, nije u životnoj opasnosti. Podsjetimo, do tragičnog događaja koji je šokirao Dubrovčane došlo je u srijedu oko 23 sata kada je sin odlučio presuditi roditeljima.

Nakon što je njoj pucao u glavu, a njemu u prsa, skrivao se u obližnjem objektu 500-ak metara od obiteljske kuće u kojoj su zajedno živjeli. Policija ga je pronašla nakon četiri i pol sata duge potrage. Jučer je cijeli dan trajala kriminalistička obrada.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 37-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela i to teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju. Sumnjiči se da je 3. lipnja u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koja je od zadobivenih ozljeda noćas preminula u dubrovačkoj bolnici - javili su iz dubrovačke policije.

Osumnjičeni 37-godišnjak je zbog zdravstvenih problema sinoć hospitaliziran u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju, a nakon puštanja s liječenja biti će doveden pritvorskom nadzorniku.

Najčitaniji članci