To je to što me zanima!

Jezivo upozorenje iz Moskve: Ukrajinci će patiti ako Zapad pošalje svoje borbene avione!

Ako Zapad pristane poslati borbene zrakoplove, to Rusiju neće odvratiti od njezine 'specijalne vojne operacije', poručio je Peskov...
Vidi originalni članak

Kremlj je u četvrtak priopćio da će Ukrajinci biti ti koji će patiti ako Velika Britanija ili ostale zapadne zemlje Kijevu pošalju borbene zrakoplove, dodavši da će Moskva nastaviti svoj vojni pohod u Ukrajini bez obzira koje oružje im Zapad pošalje.

POGLEDAJTE VIDEO: Susret Plenkovića i Zelenskog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom posjeta Londonu u srijedu, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski pozvao je Britaniju da Kijevu isporuči napredne borbene zrakoplove u sklopu naredne faze isporuke zapadnog oružja ukrajinskim snagama.

NA EU SAMITU VIDEO Plenković srdačno zagrlio Zelenskog u Bruxellesu, kratko su popričali. U planu i sastanak

Glasnogovornik Kremlja Dimitrij Peskov je rekao da će isporuka naprednih borbenih zrakoplova po standardima NATO-a Ukrajincima donijeti samo dodatnu bol i patnju, uputivši kritike na račun NATO zemalja da preuzimaju "direktniju" ulogu u sukobu.

- Ovdje se ne radi ni o čemu drugom već sve većoj umiješanosti Britanije, Njemačke i Francuske u sukob između Rusije i Ukrajine - rekao je Peskov.

UKRAJINSKI PREDSJEDNIK U BRUXELLESU Zelenski: Za Putina su građani trupla koja mogu nositi oružje. Ukrajina će pobijediti i ući u EU!

- Crta razdvajanja između indirektne i direktne umiješanosti polako nestaje. Možemo samo izraziti žaljenje i reći da će ti postupci pridonijeti eskalaciji napetosti, produljiti sukob i učiniti ga bolnijim za Ukrajinu - dodao je Peskov.

Ako Zapad pristane poslati borbene zrakoplove, to Rusiju neće odvratiti od njezine 'specijalne vojne operacije', kako u Rusiji zovu ovaj krvavi rat u Ukrajinim i ona će se nastaviti sve dok Moskva ne ostvari svoje ciljeve, završio je Peskov.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

RUSKI ZATVORI SVE PRAZNIJI... Zatvorenici odbijaju Wagner, ne žele u rat, ali Prigožin ima nove taktike: 'Šalje im agente FSB-a'

Idi na 24sata

Komentari 29

  • HDZ n1 09.02.2023.

    Može jedino Rusija patit od Ukrajine ako dođu avioni!

  • revoltiranstoposto 09.02.2023.

    To je govorio i za tenkove, pa nikom ništa.

  • A711 09.02.2023.

    Mi ovo, mi ono, mi, mi, mi!!! Bljat

Komentiraj...
Vidi sve komentare