To je to što me zanima!

Juričan o Bandiću: Dobit će tri godine, i Bernardić će u film...

Moja procjena je da neće dobiti više od pet godina zatvora. Čini mi se da bi mogao dobiti oko tri godine. To će dosta dugo trajati, rekao je Dario Juričan u RTL Direktu
Vidi originalni članak

Ja sam redovna životinjica na svim tim procesima. Tamo se vodi puno tih procesa u kojima su involvirani svi Bandićevi suradnici, rekao je u RTL Direktu Dario Juričan koji je i danas bio na suđenju Milanu Bandiću, koji je nakon ročišta dobio priliku da sa suda izađe kroz stražnji izlaz. 

Govoreći o samim postupcima Juričan je rekao kako je to sve zanimljivo tek kad su jaki svjedoci koji, kako kaže, gube pamćenje i naknadno dobiju pamćenje.

VIDEO: BANDIĆ KAŽE DA NIJE KRIV Gotovo ročište: Milana Bandića izveli sa suda na stražnja vrata

Komentirao je i optužbe protiv Bandića.

- Ja sam sada čuo njegove odvjetnike. Ovi divni odvjetnici brane samo nevine ljude. Meni je jasno da je i Bandić nevin. U svim tim procesima dokazni materijali su dosta jaki. Ima tu hrpe svega. Da nema tog procesa, ne bismo nikad saznali da ima tri tajna stana - rekao je te komentirao aferu sa štandovima. 

- Mi smo to otkrili davno. Htio sam da to sve ide u filmu, ali kada je krenula kampanja, odlučili smo to 'rokati' - poručio je, ali i dao svoju prognozu za zagrebačkog gradonačelnika. 

- Moja procjena je da neće dobiti više od pet godina zatvora. Čini mi se da bi mogao dobiti oko tri godine. To će dosta dugo trajati, ali materijalni dokazi su dosta jaki - rekao je te govorio o svojim planovima.

'VOLJENI VOĐO' Juričan je pisao Bandiću: Da je krimos biti lako bio bi to sva'ko

- S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor. Čekam parlamentarne izbore pa da vidim kako će završiti on, kralj političkog nečinjenja. Radi antikorupcijsku koaliciju, a prijatelj mu ima kućicu na Adventu i taj frendač je politički tajnik stranke Milana Bandića - rekao je Juričan.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mučki_provokator 24.01.2020.

    Dario moj..neće on dobiti ni sekunde na ovom suđenju, optužnicu će srušit...al ja tebe pitam koliko je novaca potrošeno na suđenje do sada i koliko će se još potrošit...za nešto što proći nemože?

  • frajer.2 23.01.2020.

    Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor. ahahahahaha

  • Elendil_1 23.01.2020.

    Zanimljivo da mlati samo po određenima Plenkija se ne osudi dirat?normalno kad zna da bi rano zavrsio svoju karijeru.dotaknuo se todorica ali ne i borg grupe sa dalickom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare