News

Komentari 32

Juričan o Bandiću: Dobit će tri godine, i Bernardić će u film...

Juričan o Bandiću: Dobit će tri godine, i Bernardić će u film...

Moja procjena je da neće dobiti više od pet godina zatvora. Čini mi se da bi mogao dobiti oko tri godine. To će dosta dugo trajati, rekao je Dario Juričan u RTL Direktu

Ja sam redovna životinjica na svim tim procesima. Tamo se vodi puno tih procesa u kojima su involvirani svi Bandićevi suradnici, rekao je u RTL Direktu Dario Juričan koji je i danas bio na suđenju Milanu Bandiću, koji je nakon ročišta dobio priliku da sa suda izađe kroz stražnji izlaz. 

Govoreći o samim postupcima Juričan je rekao kako je to sve zanimljivo tek kad su jaki svjedoci koji, kako kaže, gube pamćenje i naknadno dobiju pamćenje.

Komentirao je i optužbe protiv Bandića.

- Ja sam sada čuo njegove odvjetnike. Ovi divni odvjetnici brane samo nevine ljude. Meni je jasno da je i Bandić nevin. U svim tim procesima dokazni materijali su dosta jaki. Ima tu hrpe svega. Da nema tog procesa, ne bismo nikad saznali da ima tri tajna stana - rekao je te komentirao aferu sa štandovima. 

- Mi smo to otkrili davno. Htio sam da to sve ide u filmu, ali kada je krenula kampanja, odlučili smo to 'rokati' - poručio je, ali i dao svoju prognozu za zagrebačkog gradonačelnika. 

- Moja procjena je da neće dobiti više od pet godina zatvora. Čini mi se da bi mogao dobiti oko tri godine. To će dosta dugo trajati, ali materijalni dokazi su dosta jaki - rekao je te govorio o svojim planovima.

- S filmom o Bandiću se ne žurim. Želim u njega staviti i Davora Bernardića, on je politička niškorist, zagrebački štakor. Čekam parlamentarne izbore pa da vidim kako će završiti on, kralj političkog nečinjenja. Radi antikorupcijsku koaliciju, a prijatelj mu ima kućicu na Adventu i taj frendač je politički tajnik stranke Milana Bandića - rekao je Juričan.

Najčitaniji članci