To je to što me zanima!

Kad kreću radovi na plažama? Kao i uvijek, čim počne sezona!

Kod nas je običaj da se plaže krenu nasipavat baš kad su pune ljudi. U Malinskoj se jučer na plaži punoj djece pojavio kamion pun šljunka. Nije prvi put da se sa radovima krene baš onda kad ne treba
Vidi originalni članak

Potpuno iznenađen ostao je jučer i predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji se zatekao na plaži u Malinskoj upravo kad je kamion pun šljunka počeo s radovima. Potpuno mu je neshvatljivo, istaknuo je, da se plaža nasipa u udarnom vikendu u podne. Znači, u vrijeme kad je prepuna kupača. No, izvođač radova opravdanje je imao. Čekali su povoljne uvjete da to napravi...

JANDROKOVIĆ: NIJE MI TO JASNO Počela sezona, a oni nasipavaju plažu. I to pred šefom Sabora!

U biti, ništa čudno jer to se već godinama događa. Iz sezone u sezonu smo svjedoci istih scena. Tek što se na plažama pojave prvi kupači, s njima stignu i bageri.

U sred turističke sezone magistrale su pune radnika koji nešto popravljaju, po turističkim mjestima voze se teretna vozila i stalno se nešto radi.

Na plaži Gajac na otoku Pagu pretprošlog ljeta, sredinom srpnja, oko 18 sati pojavio se bager koji je počeo kopati plažu. Bager se pojavio niotkud. Spustio se do mora. Nagrabio je kamenje i odnio ga na drugu stranu plaže. Bez ikakve najave i to u trenutku dok je plaža puna ljudi. Ljudi su negodovali, a neki kupači su morali jednostavno preseliti na drugi dio plaže. 

Samo mjesec dana ranije tri dana zaredom zadarska plaža Kolovare je bila pod opsadom kamiona i bagera. U kamion su utovarivali kamenje pa su mnogi zbog buke i prašine odmah pokupili svoje ručnike.

Dva tjedna kasnije u Baškoj Vodi oko 11.30 sati u subotu spustio se bager. Nasipao je pijesak, a po ljudima je padala prašina .Mnogi su ubrzo odustali od kupanja

Ni plaža Banovci u Grebaštici kraj Šibenika nije ostala pošteđena radne akcije u jeku sezone. Nju su jedan dan u srpnju 2014. okupirali kamioni puni šljunka i bageri.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • cerat_1 25.06.2019.

    Kao sve u hrvatskoj i to je naopačke, pa pogledajte cestu do mora nedavno sam starom cestom prošao do dubrovnika i na desetak mjesta su radovi, u dubrovniku na stradunu skela na jednom djelu, sramota cijela zima prođe a radovi počnu kada sezona krene. Ako radove nisu stigli završiti neka sada prekinu a na jesen ponovo. Bitno da cestarina poskupi, gorivo poskupi, parking u turističkim mjestima poskupi itd, a ovo ma lako je oni idu na godišnji pa imaju vremena. Sramota

  • Power_charger 25.06.2019.

    Strava i užas! Ljeto u Hrvatskoj - verzija 2.0 Isto kao u Rijeci, jučer zatvorili jednu od glavnih ulica u gradu, razlog zašto baš sada? Naravno odgovor je genijalan baš kako i priliči biserima na vlasti u ovoj zemlji... po njihovim procjenama u srpnju i kolovozu su najmanje gužve u gradu (?!?!) - nekad se pitam jel se oni to namjerno zaje*avaju s nama ili slučajno?

  • kicovz 25.06.2019.

    Od prvog do zadnjeg koji su za to krivi svima odkaž jel nisu sposobni napravit svoj posel

Komentiraj...
Vidi sve komentare