Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
66 komentara

Kad kreću radovi na plažama? Kao i uvijek, čim počne sezona!

Kod nas je običaj da se plaže krenu nasipavat baš kad su pune ljudi. U Malinskoj se jučer na plaži punoj djece pojavio kamion pun šljunka. Nije prvi put da se sa radovima krene baš onda kad ne treba

Foto: Čitatelji
66 komentara

Potpuno iznenađen ostao je jučer i predsjednik Sabora Gordan Jandroković koji se zatekao na plaži u Malinskoj upravo kad je kamion pun šljunka počeo s radovima. Potpuno mu je neshvatljivo, istaknuo je, da se plaža nasipa u udarnom vikendu u podne. Znači, u vrijeme kad je prepuna kupača. No, izvođač radova opravdanje je imao. Čekali su povoljne uvjete da to napravi...

JANDROKOVIĆ: NIJE MI TO JASNO Počela sezona, a oni nasipavaju plažu. I to pred šefom Sabora!

U biti, ništa čudno jer to se već godinama događa. Iz sezone u sezonu smo svjedoci istih scena. Tek što se na plažama pojave prvi kupači, s njima stignu i bageri.

U sred turističke sezone magistrale su pune radnika koji nešto popravljaju, po turističkim mjestima voze se teretna vozila i stalno se nešto radi.

Na plaži Gajac na otoku Pagu pretprošlog ljeta, sredinom srpnja, oko 18 sati pojavio se bager koji je počeo kopati plažu. Bager se pojavio niotkud. Spustio se do mora. Nagrabio je kamenje i odnio ga na drugu stranu plaže. Bez ikakve najave i to u trenutku dok je plaža puna ljudi. Ljudi su negodovali, a neki kupači su morali jednostavno preseliti na drugi dio plaže. 

Foto: snimio citatelj

Samo mjesec dana ranije tri dana zaredom zadarska plaža Kolovare je bila pod opsadom kamiona i bagera. U kamion su utovarivali kamenje pa su mnogi zbog buke i prašine odmah pokupili svoje ručnike.

Foto: čitatelj 24sata

Dva tjedna kasnije u Baškoj Vodi oko 11.30 sati u subotu spustio se bager. Nasipao je pijesak, a po ljudima je padala prašina .Mnogi su ubrzo odustali od kupanja

Foto: Čitatelj

Ni plaža Banovci u Grebaštici kraj Šibenika nije ostala pošteđena radne akcije u jeku sezone. Nju su jedan dan u srpnju 2014. okupirali kamioni puni šljunka i bageri.

Čitatelj | Autor: Čitatelj Foto: Čitatelj

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message