To je to što me zanima!

Kerum protiv podzemne garaže na Žnjanu: 'Taj plato će zbog toga postati splitski Obrovac'

Za protukandidatkinju Branku Ramljak Kerum je rekao da je nebitna, dok je za Ivicu Puljka kazao da je "pjevač"
Vidi originalni članak

Kandidat Hrvatske građanske stranke (HGS) za splitskog gradonačelnika Željko Kerum usprotivio se gradnji podzemne garaže na Žnjanu te ocijenio kako bi u tom slučaju Žnjan plato mogao postati splitski Obrovac.

Podsjetio je da je na mjestu današnjeg platoa nekada bilo more a prema namjeri dosadašnjih vlasti trebala bi se graditi podzemna garaža sa 530 mjesta.

Za cijenu svakog parkirnog mjesta mogao bi se izgraditi jedan stan za mlade obitelji u gradu, kazao je Kerum na konferenciji za novinare. Projekt smatra neisplativim te ga treba odbaciti.

VRIJEDNOST 11,3 MILIJUNA KN Trgovački sud u Splitu Kerumu oduzeo vlasništvo vinograda na Hvaru i zgrade na Čiovu

Na Žnjanskom platou u ponovljenom natječaju treba napraviti aquapark gdje bi se moglo zaposliti tisuću do dvije tisuće ljudi a iz prihoda bi se mogle financirati ceste, vrtiće, škole i ostalo. 

Za protukandidatkinju Branku Ramljak Kerum je rekao da je nebitna, dok je za Ivicu Puljka kazao da je "pjevač". 

- Svi smo mislili da je Puljak tarantela, a na kraju kaže gospođa - i on je od krvi i mesa. Strašan marketinški potez, skidam mu kapu, odnosno njoj. To je odradila vrhunski, a on je napokon postao čovjek - komentirao je Kerum. 

PUKLA LJUBAV? Kerum napao Jolu zbog HDZ-ove kampanje: Ma malo sam popio

Dodao je da su iza njega nakon prethodnog gradonačelničkog mandata ostala djela, a iza drugih ruševine a brojna obećanja gradonačelničkih kandidata smatra strašnima.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jozicalen9 24.04.2021.

    Ne znam zašto se često spominje taj Obrovac kad se nešto opljačka, pokrade ili pronevjeri, Obrovac nije bio opljačkan i pokraden, već je to bila investicija za izradu pogona za preradu glinice, i kad se počelo raditi naručitelj glinice je otkazao,i to je bila šteta od desetak milijuna dolara, što je za usporedbu sa današnjim pljačkama i kriminalu kap u moru prava sitnica.

  • crna mačka 24.04.2021.

    Sredi svoje firme u stečaju pa se javi.

  • 24.04.2021.

    Cijela država se polako ali sigurno pretvara u običnu plemensku zajednicu, prvu u 21-om stoljeću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare