To je to što me zanima!

Kim želi turiste: Blizu lansirne rampe gradit će luksuzni resort

Kada turistički resort bude sagrađen, on će zadovoljavati potrebe domaćih i stranih turista te će biti idealno mjesto za povezivanje različitih turističkih destinacija, stoji u objavi agencije..,
Vidi originalni članak

Suprotno općeprihvaćenom vjerovanju, Sjeverna Koreja je zemlja itekako otvorena turizmu i stranim turistima, a turistička se odredišta konstantno grade, poput ovog velebnog skijališta koje većinu vremena zjapi prazno. Strani turisti, potpuno opravdano, nisu previše ludi za odlaskom u Sjevernu Koreju, a domaće stanovništvo si jednostavno ne može priuštiti bilo kakvu vrstu luksuza. 

No, to ipak nije spriječilo kontroverznog Kim Jong-una da najavi izgradnju još jednog turističkog resorta i to u Kangwonu, provinciji zloglasnoj po činjenici da se u njoj provode raketna testiranja. 

VJEROVALI ILI NE Ovo je jedina cesta koja vodi iz Rusije prema Sjevernoj Koreji

Daily Mail piše da je sjevernokorejski diktator izgradnju naredio najvjerojatnije kako bi pomogao gospodarstvu koje je i inače na koljenima, a sad je pod dodatnim opterećenjem sankcija UN-a. 

KIMOV VODENI PARK Bazeni, tobogani, pivovara...: Elita Sj. Koreje uživa u 'raju'

- Kada turistički resort bude sagrađen, on će zadovoljavati potrebe domaćih i stranih turista te će biti idealno mjesto za povezivanje različitih turističkih destinacija u međunarodnom turističkom zonom 'Wonsan-Mt Kumgang', stoji u objavi državne informativne agencije 'KCNA' uz zaključak da će novi resort državni turizam podići na 'svjetsku razinu'. 

Živi bili pa vidjeli, i to doslovno, s obzirom na raketna testiranja u blizini. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Provokator2322 28.01.2018.

    "Sjeverna Koreja- dođite kad hoćete, otiđite kad vam dopustimo"

  • dannydonadic 28.01.2018.

    A spava se u njihovim logorima?

  • nori 🖖 28.01.2018.

    Blizu rampe dobro grije

Komentiraj...
Vidi sve komentare