To je to što me zanima!

Kinezi su zataškavali koronu?!

Kinezi su navodno zataškali veliko povećanje zaraženih početkom prosinca, no tvrde kako virus nije došao iz Wuhana makar se tamo prvi put pojavio, piše američki CNN
Vidi originalni članak

Američki CNN objavio je dosad tajne kineske dokumente iz provincije Hubei odakle je krenula pandemija korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

CNN pomoću dokumenata otkriva kako je Kina u početnim stadijima zaraze javnosti prikazivala znatno niže brojke zaraženih nego što su zaista bile. Uz to, prema dokumentima, Kinezima su trebali tjedni da potvrde zarazu kod nekih slučajeva.

PANDEMIJA KORONE Kinezi tvrde: 'Virus nije krenuo od nas već je stigao u Wuhan na paketima smrznute hrane'

Isto tako, zataškali su i ogromno povećanje zaraženih gripom početkom prosinca, upravo u toj provinciji. Na nekim mjestima bilo je čak i do 20 puta više slučajeva gripe nego godinu ranije!

Prema dokumentima, Kina je u nekim slučajevima zataškala i do polovice zaraženih. To su tisuće slučajeva koje su zatajili, a izvještaji koji su objavljivani javno gotovo se u potpunosti razlikuju od onih internih.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Disko rokeri 01.12.2020.

    naravno da jesu!!! to je ipak opasna i zavrnuta zemlja. pa prate vlastite građene non stop s kamerama po ulici. svaka tvoja radnja je praćena mobilnom aplikacijom We chat. Prijateljica je bila tamo i kaže sama da joj je drago što je samo na izletu bila. pa njihov je plan bio da nas sve bace na koljena pošto je sva proizvodnja prebačena iz Evrope kod njih. šta mislite kakvi su to ljudi koji em ti gospodarstvo sabotiraju bolešću i još hoće prodati maske da tovj efirme propadnu?

  • stjepan berma 01.12.2020.

    Zbog svakodnevnog širenja straha umrijet će više nego od same korone. Bilo je i prije zaraza pa se nije svakodnevno širio strah.

  • Vlad 01.12.2020.

    Tko više vjeruje CNN-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare