To je to što me zanima!

'Kolinda i ja smo trolali Škoru, rekao sam joj kad da replicira'

Predsjednički kandidat komentirao je jučerašnje sučeljavanje. Rekao je kako je virio predsjednici u bilježnici jer je smeće i da je radio industrijsku špijunažu. Jogurt koji je donio u studio, nije htio komentirati...
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Dario Juričan posjetio je danas zagrebačko naselje Kozari bok u sklopu svoje kampanje za izbore. Odabrao je to naselje, jer kaže, kriminalci u politici nisu tu napravili asfalt, beton i kanalizaciju pa je i on došao slagati mještane da će to sve napraviti on.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obišao je divlja odlagališta oko naselja, posjetio mještane kojima je dijelio lažne novčanice sa svojim likom, a prokomentirao je i sinoćnju debatu na HRT-u.

VIDEO: 'SUČELJAVANJE BILO CIRKUS' Iz limuzine u cirkular: Juričan u Kozari bok došao lagati ljude

- Vi mislite da je sučeljavanje bilo glamurozno. To je bio cirkus, bilo je užasno naporno. Bilo je iscrpljujuće, kako za kandidate, tako vjerujem i za gledatelje. Pitanje bi došlo do mene i nakon 15 minuta tek bih opet ja bio na redu. Bilo je puno kandidata, pitanja nisu bila najvještija, ali to je išlo meni na ruku - rekao je Juričan.

Istaknuo je kako se za Mislava Kolakušića pokazalo da je to jedan duce (talijanski naziv za vođu, tako su zvali Musollinija), a da je Miroslav Škoro bio na izdisaju. Osvrnuo se i na svoja 'ćakulanja' s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović tijekom debate.

- Trolali smo više manje Škoru. Govorio je na pola glasa pa smo razmjenjivali rečenice što je rekao. Ona je cijelo vrijeme govorila kako će replicirat, a ja sam joj govorio da pričeka, da prištedi replike za velike štakore - rekao je.

Tijekom debate škicao je Kolindi u bilježnicu što je postalo i viralni hit na društvenim mrežama.

- Radila je nekakve bilješke. Bilježila je kako tko govori i skicirala si je odgovore. Ja sam, naravno, kao smeće to sve promatrao i radio industrijsku špijunažu - rekao je Juričan te dodao kako jogurt koji je donio u studio ne bi komentirao jer ne želi raditi reklamu proizvođaču.

BANDIĆEVA NOĆNA MORA Majstor trolanja: Dario Juričan Kolindi u studio donio - jogurt!

Kolinda i Juričan su tijekom debate imali gotovo sličan outfit, a Juričan kaže kako je to bilo sasvim slučajno, ali ipak pokazuje nešto.

- Pokazuje nešto o karakteru tih ljudi. Došli su kao da idu na sprovod, a ja sam došao kao da idem na festival demokracije.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • brocker 19.12.2019.

    Juričan je bogme frajer prema onom debelom Jakovu,mrknuo bi on Koli od prve,to je jedan mangup...Jakove,da sam na tvom mjestu zabrinuo bih se...

  • ina67 19.12.2019.

    Pa dal stvarno netko misli da bi ovaj bilo što po Zagrebu radio bez odobrenja. Kakva kamuflaža. Osobno ne vjerujem mu ništa, ali vjerujem da je odigrao za svoje poslodavce

  • 19.12.2019.

    Pacijent, ne zna ni u kojem se kvartu nalazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare