To je to što me zanima!

Kolinda: Ostavka Martine Dalić je razborit i odgovoran čin...

Nijedan važan državni posao, pa tako ni postizanje nagodbe o restrukturiranju Agrokora, ne može ovisiti o jednom čovjeku niti smije biti njegov talac, dodaje predsjednica
Vidi originalni članak

Ostavka potpredsjednice Vlade Republike Hrvatske Martine Dalić razborit je i odgovoran politički čin, poručila je u ponedjeljak predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

IZVANREDNA KONFERENCIJA Bernardić: Tražimo kažnjavanje svih odgovornih i nove izbore...

- Nijedan važan državni posao, pa tako ni postizanje nagodbe o restrukturiranju Agrokora, ne može ovisiti o jednom čovjeku niti smije biti njegov talac. Jedini cilj toga procesa jest stabilnost kompanije, očuvanje radnih mjesta i zadržavanje ukupne gospodarske stabilnosti. To je strateški državni interes. Dosadašnji tijek toga procesa može se ocijeniti uspješnim. Zadaća je nadležnih državnih tijela utvrditi sve relevantne činjenice glede sumnji na netransparentnost, mogući sukob interesa odnosno moguće povrede zakona, bez pritiska javnosti ili politike. 

LONDON CALLING Gazda vidi urotu: Dalić i grupa Borg su surađivali s krticama...

- Neovisno o tim aktivnostima, ključno je zadržati dinamiku postizanja nagodbe s ciljem očuvanja radnih mjesta i opstojnosti uključenih tvrtki - zaključuje.

Predsjednica je izrazila potporu Vladi Republike Hrvatske i izvanrednom povjereniku u nastojanjima za uspješnim završetkom toga procesa.

MARAS GOST 24SATA: 'Ostavka Dalić nije dovoljna, za ovo bi morao otići i Plenković!'

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković objavio je danas kako je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić nakon razgovora u Banskim dvorima podnijela ostavkukoju je on prihvatio.

Idi na 24sata

Komentari 311

  • GARFILD 15.05.2018.

    Kraljice a što si ti u svezi glede toga napravila ?

  • lilyan 15.05.2018.

    razborit i odogovoran čin bi bio kada bi kompletna vlada na čelu sa predsjednicom sjašiila narodu sa grbače.Ovako ostaje ruglo od vlasti i državnog aparata-niti tko za što odgovara niti se kome šta može dokazati-narodski-sjaši Kurta da uzjaši Murta a magare isto!

  • Vikilili 15.05.2018.

    HAHAHAHAHAH, eto naše pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare