To je to što me zanima!

Krijumčaru migranata koji je bježao policiji 8 godina zatvora

Vrhovni sud Republike Hrvatske potvrdio je kaznu od osam godina zatvora za Nebojšu Marinkovića, muškarca koji je u svibnju prošle godine uhvaćen usred švercanja 30 migranata...
Vidi originalni članak

Nebojša Marinković je, podsjećamo, u svibnju prošle godine probio policijsku blokadu te bježao policiji koja ga je pokušavala zaustaviti hicima kod Donjeg Srba. 

Osim za krijumčarenje ljudi, Marinković, koji je inače nezaposleni trgovac iz Niša, proglašen je krivim i za prisilu prema službenoj osobi, upravo jer je probijao policijsku blokadu. 

ODREDILI MU ISTRAŽNI ZATVOR Krijumčara pronašli kod Srba, vratio se zbog prazne baterije

Prema pravomoćnoj presudi, piše Telegram, Marinković je u kombiju prevozio 30 migranata među kojima je bilo i djece. Oni ih je vozio prema sloveniji nakon što su ilegalno prešli granicu BiH i Hrvatske. U kombiju nije bilo prozora ili ventilacije čime je ugrožavao život ljudi. 

VRATIO SE ODAKLE JE POBJEGAO Krijumčar se izgubio u magli? Lutao šumom, nije znao gdje je

Podsjećamo, kad je nedaleko Donjeg Srba naišao na policijsku patrolu počeo je bježati. Prošao je policijsku blokadu i krenuo prema policijskoj službenici koja je zapucala ne bi li ga pokušala zaustaviti. Na kraju je vozilo i stalo, a Marinković je iskočio i otrčao prema šumi. Nakon par dana potrage ipak je pronađen promrzao i gladan. U ovom incidentu dvoje migranata, djece od 12 godina, ranjeno je hicima iz policijskog oružja, dok ih je više ozlijeđeno zbog Marinkovićeve sumanute vožnje.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • jup1 05.12.2019.

    nije poduzetnik nema love

  • jakolishe 05.12.2019.

    To je mizerna kazna za to djelo!

  • mily 05.12.2019.

    Vojska šverca oružje i brane se sa slobode, ok ovaj je šverca o migrante i treba biti kažnjen, ali njemu 8 godina a Horvatić 4, možda zato što ima pogrešno ime

Komentiraj...
Vidi sve komentare