To je to što me zanima!

Krivolovci ubili mlade policajce: Kod njih našli arsenal oružja, policajka je bila još studentica

Policajci su u noći na ponedjeljak na zapadu zemlje zaustavili sumnjivo vozilo. U prtljažniku su našli mrtvu divljač. Odjednom su dvojica počela pucati po njima
Vidi originalni članak

Dvoje mladih policajaca ubijeno je u noći na ponedjeljak u Njemačkoj. Policajka (24) i njezin kolega (29) su u okrugu Kusel in der Pfalz zaustavili sumnjivi automobil. U njemu su bila dvojica muškaraca.

Pregledali su im prtljažnik i u njemu su pronašli mrtvu divljač. Dok je policajka držala lampu u ruci i papire, a njezin kolega još pregledavao prtljažnik, dvojica muškaraca stari 38 i 32 godine su počeli po njima pucati. Policija pretpostavlja da su pucali iz najmanje dva različita oružja. Policajku su upucali u glavu i ubili ju na mjestu.

NA ZAPADU NJEMAČKE Tijekom kontrole prometa ubio dvoje mladih policajaca, velika potraga u tijeku u Njemačkoj

Ona nije uspjela odgovoriti na pucnjavu, pištolj joj je ostao u futroli. Njezin kolega je ispalio 14 hitaca. Napadače nije pogodio. Policajac je primio četiri hica, a fatalan je bio onaj u glavu.

Počinitelji su pobjegli. Policija je ubrzo došla na mjesto zločina. Kolegicu su našli mrtvu, a kolega je umro do dolaska hitne pomoći. Tijekom ponedjeljka trajala je velika potraga. Policija je objavila da traže Andreasa Johannesa Schmitta (38). On je u ponedjeljak popodne kontaktirao policiju preko svoje odvjetnice. Uhićenju se nije opirao. Policija je ubrzo objavila da su uhvatili i drugog sumnjivca (32). 

UBILI IH LOVCI? U Njemačkoj stradalo dvoje mladih policajaca: Vozač kojeg su zaustavili pucao je na njih
Određen im je istražni zatvor. Policija pretpostavlja kako su policajce napali jer su ih uhvatili u krivolovu. 
Obojica osumnjičenih su uhvaćeni u Sulzbachu. Policija je u kući Andreasa Johannesa Schmitta našli 16 komada oružja, samostrel i streljivo. Nekada je imao lovačku dozvolu, ali su mu je oduzeli jer se bavio krivolovom. Dozvolu je pokušao dobiti opet 2020. godine, ali mu ju nisu htjeli obnoviti.

ZAUSTAVILI SUMNJIVO VOZILO Upucali i ubili mlade policajce u Njemačkoj: Uhitili su dvojicu, ubojica je imao pomagača

U Njemačkoj su pravila vrlo stroga, a Schmitt je imao policijski dosje zbog bijega s mjesta nesreće i zbog krivolova. Policija ga je brzo identificirala jer je na mjestu zločina pronašla njegove dokumente. Nekada je imao tri pekarnice, ali je posao propao. Obojica muškaraca su bili u financijskim problemima. 

Ubijena policajka je službu počela u svibnju. Bila je na kraju studija, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ivan111_1 01.02.2022.

    4 zivota propala zbog toga sto jedan ludak ima oruzje u rukama, tuzno.

  • prokurator 01.02.2022.

    u zadnjih godinu dana povećalom se može tražit oružani napad u usa i europi koji nije počinio domaći bijelac.

  • kukutre 01.02.2022.

    Pretuzno….

Komentiraj...
Vidi sve komentare