To je to što me zanima!

Loše je spavao, diler u zatvoru sad leži na posebnom madracu

Osumnjičen da je s imenjakom Sučićem ustrojio zločinačko udruženje koje je u manje od tri godine na krijumčarenju droge zaradilo 84 mil. kuna. U zatvoru je imao problema sa spavanjem
Vidi originalni članak

Tomislava Sablju uhitili su u srpnju u akciji Tebra i od tada se nalazi u zagrebačkom zatvoru Remetinec.

Osumnjičen da je s imenjakom Sučićem ustrojio zločinačko udruženje koje je u manje od tri godine na krijumčarenju droge zaradilo 84 mil. kuna. U zatvoru je imao problema sa spavanjem.

AKCIJA TEBRA U Zagrebu su uhitili zamjenika općinskog državnog odvjetnika

Zato je ishodio da, za razliku od drugih zatvorenika, spava na posebnome madracu, koji si je sam platio. Neslužbeno doznajemo kako su mu odobrili i da koristi posebno ulje, vjerojatno da si olakša bolove u leđima. Na Sablju u zatvoru posebno paze jer ga Uskok sumnjiči i da je organizirao paljenje auta pravosudnom policajcu A. M., kojeg je i osobno pratio.

Sabljo je, sumnja Uskok, dao zapaliti njegov auto jer mu, snimili su policajci Sabljino objašnjenje, dok je ranije bio u zatvoru, nije dao da vidi dijete koje mu je došlo u posjet.

NOSIO MILIJUNE Tko je diler kojeg Srbi optužuju da je špijunirao za Hrvatsku?

Pravosudni policajac to mu nije mogao dopustiti jer dijete nije bilo na popisu svjedoka za taj dan. Kad je Sabljo završio u pritvoru, A. M. su premjestili u drugi zatvor. Uskok sumnjiči Sablju i Đorđa Vuletića i da su u ožujku tužitelju Ferhatu Čančaru dali 3000 eura da stopira postupak protiv Sablje.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • x00x 20.09.2019.

    djeca u skoli imaju drvene stolce iz 62ge a u zatvoru dobivaju anatomske madrace.... znaju oni oni da nakon smjene nece u skole...

  • Maddog 20.09.2019.

    još da dobije maserku 3x u tjednu,,,vrh vrhova

  • umjereni pacifist 20.09.2019.

    joža vrati se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare