News

Komentari 62

Loše je spavao, diler u zatvoru sad leži na posebnom madracu

Loše je spavao, diler u zatvoru sad leži na posebnom madracu

Osumnjičen da je s imenjakom Sučićem ustrojio zločinačko udruženje koje je u manje od tri godine na krijumčarenju droge zaradilo 84 mil. kuna. U zatvoru je imao problema sa spavanjem

Tomislava Sablju uhitili su u srpnju u akciji Tebra i od tada se nalazi u zagrebačkom zatvoru Remetinec.

Osumnjičen da je s imenjakom Sučićem ustrojio zločinačko udruženje koje je u manje od tri godine na krijumčarenju droge zaradilo 84 mil. kuna. U zatvoru je imao problema sa spavanjem.

Zato je ishodio da, za razliku od drugih zatvorenika, spava na posebnome madracu, koji si je sam platio. Neslužbeno doznajemo kako su mu odobrili i da koristi posebno ulje, vjerojatno da si olakša bolove u leđima. Na Sablju u zatvoru posebno paze jer ga Uskok sumnjiči i da je organizirao paljenje auta pravosudnom policajcu A. M., kojeg je i osobno pratio.

Sabljo je, sumnja Uskok, dao zapaliti njegov auto jer mu, snimili su policajci Sabljino objašnjenje, dok je ranije bio u zatvoru, nije dao da vidi dijete koje mu je došlo u posjet.

Pravosudni policajac to mu nije mogao dopustiti jer dijete nije bilo na popisu svjedoka za taj dan. Kad je Sabljo završio u pritvoru, A. M. su premjestili u drugi zatvor. Uskok sumnjiči Sablju i Đorđa Vuletića i da su u ožujku tužitelju Ferhatu Čančaru dali 3000 eura da stopira postupak protiv Sablje.

Najčitaniji članci