To je to što me zanima!

Macron pozvao na još sankcija Rusiji nakon pokolja u Buči

Nove sankcije trebale bi biti usmjerene na ugljen i naftu, kazao je Macron, koji se ovaj mjesec ponovno natječe na izborima za predsjednika
Vidi originalni članak

Rusiji treba nametnuti još sankcija jer postoje jasni pokazatelji da je ruska vojska odgovorna za ubojstva civila u ukrajinskome gradu Buči, izjavio je u ponedjeljak francuski predsjednik Emmanuel Macron.

UZNEMIRUJUĆE SNIMKE FOTO Stravični prizori na ulicama Buče, Rusi niječu zločin

- Postoje vrlo jasni pokazatelji ratnih zločina. U određenoj mjeri utvrđeno je da je ruska vojska odgovorna (za pokolj u Buči). Zbog ovoga što se dogodilo u Buči potreban je novi krug sankcija i vrlo jasne mjere - kazao je Macron za radio France Inter.

LOKALNI DUŽNOSNIK: 'U masovnoj grobnici u gradu Buča pronašli smo 57 trupala'

Nove sankcije trebale bi biti usmjerene na ugljen i naftu, kazao je Macron, koji se ovaj mjesec ponovno natječe na izborima za predsjednika.

'TO JE JEDINI NAČIN' Carla del Ponte: Vladimir Putin je ratni zločinac, treba ga uhititi

Rusija je u nedjelju porekla da su njezine snage odgovorne za smrti civila u gradu Buči, te su kazale da se radi o ukrajinskoj predstavi za zapadne medije.

Zbog sankcija koje su Sjedinjene Države i njezini saveznici nametnuli zbog invazije na Ukrajinu 24. veljače, ekonomija Rusije suočava se s najdubljom krizom od raspada Sovjetskog Saveza 1991. godine.

>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dudina 05.04.2022.

    Bravo Makaron,udrite još jače sankcije pa će ti stradalnici oživjeti a mi ćemo te sankcije dobro platiti

  • sircus 04.04.2022.

    zagrli onu svoju babusku i idi sto dalje...sta sa vasim bivsim kolonijama?imali kakve odstete

  • antifavakser 04.04.2022.

    jedni od najvecih kolonizatora svijeta koji jos uvijek uzivaju ko bubrezi u loju na plodovima zlocina njihove kolonizacije ne vide problem s licemjerjem kad ukazuju na neciju odgovornost dok prigodno zaboravljaju na vlastitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare