To je to što me zanima!

Majku malene Nikoll (2) pustili su iz zatvora. Udomitelj u šoku: 'Ne mogu vjerovati da je vani'

Nepuna tri mjeseca od strašne smrti malene djevojčice Nikoll (2) iz Nove Gradiške koja je uznemirila javnost iz istražnog zatvora puštena je njena majka koja je prvokrivljena za njenu smrt
Vidi originalni članak

Majka malene Nikoll, koja je preminula od posljedica zlostavljanja i maltretiranja na Uskrs ove godine, puštena je 16. lipnja 2021. godine da se brani sa slobode.

Pogledajte video: Posljednji ispraćaj djevojčice Nikoll

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudac istrage je dana 15. lipnja 2021. godine donio rješenje o ukidanju istražnog zatvora, a na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva koje je predložilo ukidanje istražnog zatvora protiv I. okrivljene, jer su ispitani svi svjedoci.

Isti je bio određen i produljen zbog opasnosti utjecaja na svjedoke - priopćili su za 24 sata u Županijskom sudu u Slavonskom Brodu.

Udomitelj: Ne mogu vjerovati da su je pustili

Javnost je ponovo reagirala i putem brojnim komentarima na društvenim mrežama iskazala je svoje neslaganje s takvom odlukom.

NJENA SMRT POTRESLA JE HRVATSKU 'Otkako nema naše Nikoll, svaki nam je dan teži od prethodnog'

-  Ne mogu vjerovati. Tu sam vijest saznao od svojih kćeri. Pa, ona je ubila moje dijete, naše dijete koje smo mi othranili i odgojili. Ne znam kako bih se ponašao da sam je susreo tog dana kada je puštena iz istražnog zatvora. Moram se smiriti – rekao je Branko Bojić, udomitelj kod kojeg je Nikoll bila dvije godine, praktično od njenog rođenja.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Rebula 05.07.2021.

    Ruglo od pravosuđa. Banana država temeljena na mafiji i nepotizmu.  

  • Šunka12 22.06.2021.

    Sad bi netko treba nju izudarati do smrti isto kao što je i ona izudarala djete i iii pa ne treba se bojat doživotnog zatvora brate mili udri za dva-tri miseca si vani,da da vani na slobodi jer tako je to u Hrvatskoj.A jel tako il' nije!?

  • Jadranka Belančić 22.06.2021.

    Bit će joj još gore na slobodi.. 😞✌️✌️✌️ Možda pravda dođe s nekog drugog mjesta, nadam se da hoće, prekrasni mali anđelek to zaslužuje ... 😪💔

Komentiraj...
Vidi sve komentare