News

Komentari 104

Majku malene Nikoll (2) pustili su iz zatvora. Udomitelj u šoku: 'Ne mogu vjerovati da je vani'

Majku malene Nikoll (2) pustili su iz zatvora. Udomitelj u šoku: 'Ne mogu vjerovati da je vani'

Nepuna tri mjeseca od strašne smrti malene djevojčice Nikoll (2) iz Nove Gradiške koja je uznemirila javnost iz istražnog zatvora puštena je njena majka koja je prvokrivljena za njenu smrt

Majka malene Nikoll, koja je preminula od posljedica zlostavljanja i maltretiranja na Uskrs ove godine, puštena je 16. lipnja 2021. godine da se brani sa slobode.

Pogledajte video: Posljednji ispraćaj djevojčice Nikoll

Sudac istrage je dana 15. lipnja 2021. godine donio rješenje o ukidanju istražnog zatvora, a na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva koje je predložilo ukidanje istražnog zatvora protiv I. okrivljene, jer su ispitani svi svjedoci.

Isti je bio određen i produljen zbog opasnosti utjecaja na svjedoke - priopćili su za 24 sata u Županijskom sudu u Slavonskom Brodu.

Udomitelj: Ne mogu vjerovati da su je pustili

Javnost je ponovo reagirala i putem brojnim komentarima na društvenim mrežama iskazala je svoje neslaganje s takvom odlukom.

-  Ne mogu vjerovati. Tu sam vijest saznao od svojih kćeri. Pa, ona je ubila moje dijete, naše dijete koje smo mi othranili i odgojili. Ne znam kako bih se ponašao da sam je susreo tog dana kada je puštena iz istražnog zatvora. Moram se smiriti – rekao je Branko Bojić, udomitelj kod kojeg je Nikoll bila dvije godine, praktično od njenog rođenja.

Najčitaniji članci