To je to što me zanima!

Mato Franković: 'Dragi antivakseri, ostanite doma i komentirajte po Facebooku'

Brzi rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači. Apeliram na sve Vas, a posebno mlade da se cijepe. Većim brojem cijepljenih postići ćemo manju mogućnost zaraze na području našeg Grada, rekao je Franković
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Frankoić na Facebooku je pozavo građane na još jednu akciju cijepljenja bez najave koje će se održati u četvrtak u 15 sati u Studentskom domu. Kaže kako Dubrovnik u posljednja 2 tjedna bilježi blagi porast slučajeva.

- Navedeno nije dobro budući da ovisno o kontaktima zaraženih navedena brojka, kada uzmemo i brojku gostiju u Gradu može početi rapidno rasti. Brzi rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači. Apeliram na sve Vas, a posebno mlade da se cijepe. Većim brojem cijepljenih postići ćemo manju mogućnost zaraze na području našeg Grada - napisao je Franković na Facebooku.

ČETVERO U BOLNICI U Dubrovniku 13 novih slučajeva, gradonačelnik upozorava: 'Korona ili sezona!'

Osim poziva na cijepljenje poslao je i poruku antivakserima.

- Dragi antivakseri, Vi se nemojte cijepiti, slobodno ostanite doma i komentirajte na Facebooku i web portalima kako ćemo svi mi koji smo se cijepili biti čipirani, magnetizirni, sterilni itd… OBLITI PRIVATORUM PUBLICA CURATE - zaključio je Franković.

Inače latinski izraz u prijevodu znači ''zaboravite privatno i brinite za javno'', a taj natpis je s Kneževog dvora u Dubrovniku.

Idi na 24sata

Komentari 265

  • Dianysi 22.07.2021.

    Oderint dum metuant, Hdzeovco

  • Ivonna55 22.07.2021.

    Cijepljeni su ti koji sjede kuci i komentiraju na fb jer im je krivo sto su mislili da su sa time zasticeni od virusa da ce imat veca prava od nas necjepljenih pa im je krivo pa zele da jos netko upadne u tu rupu ocaja.

  • banalni kanjon 22.07.2021.

    Podrepu kleptomanski bljedolikog dezertera cjepi mater i sav rod i okot kako bi ti se sime što prije zatrlo nesposobnjakoviću

Komentiraj...
Vidi sve komentare