To je to što me zanima!

Milan Bandić potvrdio je da stiže na premijeru 'Kumeka'

Milan Bandić potvrdio je svoj dolazak na premijeru filma 'Kumek' 22. studenog, redatelja Darija Juričana, poznatijeg po svom drugom imenu, Milan Bandić
Vidi originalni članak

Dario Juričan, poznatiji po svom drugom imenu Milan Bandić, napokon je završio svoj film 'Kumek', koji priča priču o gradonačelniku Milanu Bandiću. A na premijeru filma doći će i 'pravi' Milan Bandić.

 

U NEDJELJU, 22.11. Premijera Juričanova 'Kumeka' u Kinu SC: 'HFS je, u strah od Bandića, odbio prikazati film'

Kumek je treći film iz serijala 'Gazda', u kojem su još i filmovi o Miroslavu Kutli i Ivici Todoriću. Juričan je čak tri puta pitao gradonačelnika Bandića da sudjeluje u filmu i odgovori na neka pitanja, no on je to sva tri puta odbio.

 

 

SADRŽI I PRAKTIČNE TABLICE 'Vodič za jačanje korupcije': Dario Juričan izdao priručnik, inspirirali ga Bandić i HDZ-ovci

Premijera je trebala biti u kinu Tuškanac, no uprava na čelu sa šefom Hrvatskog filmskog saveza Tonćijem Gaćinom, odlučila je otkazati Juričanu prostor zbog straha od Milana Bandića.

Sam Gaćina je u mailu Juričanu napisao da ne mogu prikazati film Kumek jer bi mogli izgubiti financije od Grada Zagreba. Zbog velikog interesa za film, 22. studenog bit će čak 4 premijere u SC-u, a još nešto karata je ostalo samo za projekciju u 15 sati. 

ISMIJAVA ZASTUPNIKE Juričan oformio 'klub žetončića': Objavio popis 10 veličanstvenih

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • prokurator 20.11.2020.

    zanilmljivo! ako zaista dođe, kako će podnijeti smijeh cijele dvorane upućen njemu, pa zatim pogrdne povike, možda mu neko baci kakve kokice ili škarnicl? premijera bi za njega mogla biti gorča nego on to očekuje.

  • 19.11.2020.

    "Sam Gaćina je u mailu Juričanu napisao da ne mogu prikazati film Kumek jer bi mogli izgubiti financije od Grada Zagreba." - obično za takve koristim pogrdne riječi ali ovdje ne smijem pa ću napisati - kukavica, poltron. I nominiram za nagradu Bolesno Ludilo.

  • 19.11.2020.

    Još da se pojavljuje i na sudovima bio bi mali iskorak prema civilizirano uređenom Zagrebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare