To je to što me zanima!

Milanović: Budite ambiciozni i trošite europski novac

Kušao je dalmatinski pršut te nazdravio čašom vrgoračkog autohtonog trnka
Vidi originalni članak

Povodom Dana grada Vrgorca i patrona župe sv. Petra i Pavla svečanoj sjednici Gradskog vijeća uz mnoge uzvanike, predstavnike susjednih gradova i općina, sjednici je u gradskom parku izgrađenom za vrijeme Austrougarske vlasti nazočio i prerdsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

U društvu gradonačelnika Mile Hercega predsjednik Milanović uživao je i u manifestaciji dalmatinskog pršuta i vina. U subotu u Vrgorcu predsjednik nije želio o vrućim političkim temama te ni u jednom trenutku nije spomenuo premijera Plenkovića.

MILANOVIĆ: 'BEZOBRAZNO' Promocija na HVU: Polaznici i obitelji na zvizdanu, a visoki uzvanici pod klimama - vani

Draže mu je bilo fotografirati se sa Vrgorčanima koji su mu poklonili reštaj domaćeg luka, onako u prolazu, jer predsjednik nije želio mimoići niti jedan izložbeni stol. Zaustavio se predsjednik Milanović pokraj stolova sa pršutom i domaćim vinom. Kušao je dalmatinski pršut te nazdravio čašom vrgoračkog autohtonog trnka.

Ovog vikenda Vrgorčani su ugostili i proizvođaće pršuta iz Portuga uz njihovog predsjednika parlamentarnog odbora za poljoprivredu i ribarstvo Portugalske Republike Pedra do Carmo. Za njihovim stolom predsjednik se uz to što je kušao portugalskih pršut star pet godina dobiven od mesa poznate crne portugalske svinje okušao i u rezanju ove delicije. Nije zaobišao ni stolove sa suhomesnatim proizvodima mesne industrije Pivac gdje nije mogao odoliti uštipcima koji su ga očito podsjetili na one iz njegovog sinjskog kraja

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivokap 25.06.2022.

    Trosite europski novac kao sto on trosi vas, lijepo to on zna i cini. Uzas. Imate bisera, vasa slika i prilika.

  • Nap7 25.06.2022.

    Postao desnicar

  • 25.06.2022.

    ko ti što si ambiciozan pa trošiš novac poreskih obaveznika u Hrvatskoj a boriš se za bosance koji ne uplaćuju u proračun za tvoju platu ... kako da te nazovemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare