To je to što me zanima!

Milanović je za samo tri sata skupio 10.000 potpisa građana

Željko Jovanović je napisao na Facebooku kako su u samo tri sata prikupili više od 10.000 potpisa, koliko je potrebno za kandidaturu na predsjedničkim izborima.
Vidi originalni članak

Dok se Kolinda Grabar Kitarović na svom Facebooku pohvalila kako je već u prvom danu prikupila sve potpise, za Zorana Milanovića to je učinio Željko Jovanović

On je napisao kako su u samo tri sata prikupili više od 10.000 potpisa, koliko je potrebno za kandidaturu na predsjedničkim izborima. 

- Zaključujemo danas dan, koji je unatoč vremenskoj prognozi u Rijeci bio lijep i sunčan, u kojem je riječki Korzo bio djelić mozaika brojnih volontera koji su diljem Hrvatske i prije podneva prikupili više od 10.000 potrebnih potpisa za Zorana Milanovića, budućeg predsjednika Republike Hrvatske. Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku - napisao je Jovanović.

TREBAJU 10.000 POTPISA Počelo je, počelo! Kandidati imaju 12 dana da nas šarmiraju

Sam Milanović je u prikupljanje potpisa krenuo iz Pule.

- Pozdrav iz Pule gdje sam jutros započeo s prikupljanjem potpisa. Vaša podrška mi puno znači i vjerujem da dolazi vrijeme promjene, bure, svježeg zraka i sunca. Sve ono što nam je toliko potrebno u Hrvatskoj - napisao je Milanović na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • kung fu panda 25.11.2019.

    Inati se Slavonijo...

  • nori 🖖 23.11.2019.

    Lako njemu kad je i Glavaš potpisao

  • škver 23.11.2019.

    Jedino je bitno da plavuša ne dobijete cca 50% od broja svih glasača a to neće . E, takva Hrvatska daje nadu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare