Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
180 komentara

Milanović je za samo tri sata skupio 10.000 potpisa građana

Željko Jovanović je napisao na Facebooku kako su u samo tri sata prikupili više od 10.000 potpisa, koliko je potrebno za kandidaturu na predsjedničkim izborima.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
180 komentara

Dok se Kolinda Grabar Kitarović na svom Facebooku pohvalila kako je već u prvom danu prikupila sve potpise, za Zorana Milanovića to je učinio Željko Jovanović

On je napisao kako su u samo tri sata prikupili više od 10.000 potpisa, koliko je potrebno za kandidaturu na predsjedničkim izborima. 

- Zaključujemo danas dan, koji je unatoč vremenskoj prognozi u Rijeci bio lijep i sunčan, u kojem je riječki Korzo bio djelić mozaika brojnih volontera koji su diljem Hrvatske i prije podneva prikupili više od 10.000 potrebnih potpisa za Zorana Milanovića, budućeg predsjednika Republike Hrvatske. Nastavljamo sutra u Rijeci, u PGŽ, u svakom dijelu Hrvatske jer želimo bolju, normalnu Hrvatsku - napisao je Jovanović.

TREBAJU 10.000 POTPISA Počelo je, počelo! Kandidati imaju 12 dana da nas šarmiraju

Sam Milanović je u prikupljanje potpisa krenuo iz Pule.

- Pozdrav iz Pule gdje sam jutros započeo s prikupljanjem potpisa. Vaša podrška mi puno znači i vjerujem da dolazi vrijeme promjene, bure, svježeg zraka i sunca. Sve ono što nam je toliko potrebno u Hrvatskoj - napisao je Milanović na Facebooku.

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message