To je to što me zanima!

Milanović o cijepljenju: Što ćemo dalje? Proganjat ćemo ljude jer imaju karijes?

Ne smiješ takve odluke donositi bez predstavničkog tijela. To u Hrvatskoj nije rađeno. Ja ću izbaciti tajnicu zato što nije cijepljena? Pa neću. Ovo je jako ozbiljna stvar, rekao je predsjednik Milanović u Požegi
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović u Požegi je bio na svečanoj prisegi 31. naraštaja ročnika gdje je komentirao i kandidaturu bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za glavnu tajnicu NATO saveza.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja ne bih imao ništa protiv, ali to je za godinu dana. Draže mi je da je ona, ali polako to je za godinu dana i to je daleko i to se ne pušta u javnost. Pusti me to. Te stvari se rješavaju u tišini. To bi bilo korisno za Hrvatsku. Možda je čak i prekvalificirana - rekao je.

Komentirao je i nisku procijepljenost i mogućnost uvođenja obaveznog cijepljenja.

OBALA NIJE U ZELENOM Pavić Šimetin: Ovo je prvi znak za uzbunu, Hrvatska bi opet mogla uskoro biti u crvenom

- Onaj tko se htio cijepiti, mogao se cijepiti. Ja se ne osjećam ugroženo od onih koji se nisu cijepili - rekao je.

- Cijepio sam se i ja, ali mi ćemo se i dalje razbolijevati. Što ćemo dalje? Proganjat ćemo ljude jer imaju karijes?- pitao je Milanović

- Ne smiješ takve odluke donositi bez predstavničkog tijela. To u Hrvatskoj nije rađeno. Ja ću izbaciti tajnicu zato što nije cijepljena? Pa neću. Ovo je jako ozbiljna stvar, jer onda će nam biti granice zatvorene. To je jedna opasna glupost. 50 posto se nije cijepilo. Koji je smisao ovakvog pritiska"? - kaže.

- To nije ni politički inteligentno - dodao je.

TRILATERALA U SLOVENIJI Milanović: Natjerati skoro 50 posto ljudi na cijepljenje je zadatak za autokratsku vlast

Komentirao je i izbor šefa Vrhovnog suda.

- To je ozbiljan manjak legitimiteta. Imali smo destrukciju jedne iznimne kandidatkinje. Ona je zatučena i ponižena. Imala je posla sa gomilom i sa huljama - rekao je te prokomentirao i uhićenja Uskoka, među kojima je uhićen i Patrik Šegota.

- Ta bijeda koja nam je bačena na kičmu i leđa....živjeli smo zadnjih 20 godina s tim. Drugi su mu produžavali život...da bi se sada pravili Toše. To što je Zagreb preživio i živio zadnjih 20 godina, to je gore od komunizma. To je bila organizirana pljačka grada - kazao je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • najiram 10 18.07.2021.

    javil se  propali  bundestagaš  sa  svojon  obrnutom  moralnpm  vertikalom...umjesto  kao  svi  predsjednici  u  svijetu  apelira  da  se  ljudi  cijepe  i  pokušaju  zaštititi  od  bolesti  koja  će  uništiti  svijet  kakvog  znamo...on  radi  kontra  hrvatske...za  koga  radi  pitanje  je  sad...jer  oćito  je  povezan  sa  nekim  tko  ne  želi  dobro  hrvatskoj  i  hrvatskom  narodu...oćito  da  mi  je  sad  moralna  vertikala  duboko  ispod  nule  duboko  u  mračnim  političkim  ideologijama...i  dalje  se  srozava  tone  u  glib  fašističke  ideologije  da  sve  što  drugi  rade  je  loše...samo  je  dobro  što  radi  fašizam  i  partija  koja  je  jedno  te  isto..hitler  musolini  članovi  i  voža  socijal  demokratih  partija  italije  njemaćke...i  bili  su  fašisti  i  zloćinci...ne  vidim  razliku  naših  esdepenjara  i  fašista...

  • ichbin2 17.07.2021.

    to sve skjupa izgleda kao kad se čudno gledalo na ljude koji u ratno vrijeme nisu išli u crkvu.

  • 16.07.2021.

    Umjesto konkretnih i jasnih stavova uvijek isto……..šmrkljive politikanske izjave, objašnjenja i poruke kao da se obraćaju djeci u vrtićima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare