To je to što me zanima!

Milina o uvođenju propusnica: Uspostavit ćemo 200 punktova

Tijekom dana bit će angažirano 800 policajaca, oni će biti raspoređeni po punktovima, pojasnio je Milina. Osvrnuo se i na gužve na granicama i rekao da su i tamo pojačane kontrole
Vidi originalni članak

Glavni ravnatelj policije Nikolina Milina rekao je kako je policija bila pripravna cijelo vrijeme pandemije što se tiče različitih provedba mjera, a da će za nove mjere, novi režim po županijama, uspostaviti otprilike 200 nadzornih točaka. 

- Tijekom dana bit će angažirano 800 policajaca, oni će biti raspoređeni po punktovima - rekao je Milina za Dnevnik Nove TV. 

PRODULJUJU STARE, UVODE NOVE ANKETA Mislite li da će nove mjere suzbiti širenje korone?

Gužva je na svim graničnim prijelazima, a građani će očito iskoristiti ovo vrijeme do uvođenja propusnica. Policija će pojačati kontrole kao što ih i inače povećava tijekom blagdana i turističke sezone. 

- Kao i inače, kada su blagdani, kada je sezona ili turistička ili blagdanska, policija se organizira s većim brojem službenika - ističe Milina. Prije tri tjedna su uvedene pooštrene mjere, a policija kontrolira njihovo provođenje. Milina je otkrio brojke. 

'ZAKLJUČALI' BOŽIĆ Vodič za lockdown: Ne možete u drugu županiju, a na druženja može 10 ljudi, u crkvu više od 25

- Policija je cijelo vrijeme uključena i prije novih mjera. Imamo 7 slučaja što se tiče privatnih okupljanja, gdje je policija postupala. Nije bilo upada u kuće. Policija je tu profesionalno utvrdila činjenično stanje. 27 događaja je bilo gdje je policija kaznila zbog nenošenja maski. U prosincu imamo 20 kaznenih djela što se tiče širenja i prenošenja zaraznih bolesti - otkrio je Milina. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • vida 0065 19.12.2020.

    Milina. Odi spat zimski san

  • vida 0065 19.12.2020.

    Članak 101 ustava nedaje pravo Civilnom stožeru da daje zakonodavne odredbe. Niti je ratno stanje, Niti je proglašena elementarna nepogoda.

  • vida 0065 19.12.2020.

    Nečeš ti ništa organizirat. Pročitajte ustav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare