To je to što me zanima!

Mioković zatražio ispisnicu iz HDZ-a: 'Ne želim biti teret'

Ranije u srijedu se oglasila i Mladež HDZ-a koja je najavila pokretanje stegovnog postupka protiv Miokovića. U priopćenju su se ogradili od njegovih postupaka i upravljanja financijama
Vidi originalni članak

Mihovil Mioković, predsjednik Studentskog zbora i član Mladeži HDZ-a koji je šokirao javnost i kolege objavom računa čiji iznos ide i do 700.000 kuna, zatražio je u srijedu ispisnicu iz stranke kako ne bi bio, navodi, dodatan teret stranci.

Mioković je, podsjetimo, javno objavio fakture koje, među ostalim, prikazuju nebulozne troškove kao što je onaj za sef za oružje, cafe aparat, memorijske jastuke za avione, sef i mnoge druge stvari, sve plaćene iz džepova poreznih obveznika. 

ZBOR VS. MIOKOVIĆ Studentski zbor traži opoziv HDZ-ovca Miokovića koji je trošio na torbu, mobitele, sef

U mailu u kojem traži ispis iz članstva navodi kako se osjeća zadovoljno jer je bio transparentan te smatra kako su optužbe neosnovane. No, ističe, spreman je snositi posljedice. 

Na kraju poručuje kako je HDZ bio, i ostat će, jedina njegova stranka te kako će spremno čekati poziv za ponovnim učlanjenjem, ako do toga ikada dođe. 

Mladež HDZ-a pokrenut će stegovni postupak 

Podsjetimo, ranije u srijedu se oglasila i Mladež HDZ-a koja je najavila pokretanje stegovnog postupka protiv Miokovića. U priopćenju su se ogradili od njegovih postupaka i upravljanja financijama. 

HDZ-OVA ŠKOLA Evo na što je sve mladi HDZ-ov lav potrošio 700.000 kuna iz džepova poreznih obveznika

- Zalažemo se da Sveučilište u Zagrebu utvrdi sve činjenice oko navedenih troškova te slijedom toga pokrene i odgovarajuće postupke. Troškovi Studentskog zbora trebaju biti potpuno transparentni i racionalno korišteni u skladu s jedinim ciljem, a to je borba za prava i standard svih studenata. Slijedom navedenog, Mladež HDZ-a sukladno odredbama Statuta, pokrenut će i stegovni postupak vezano uz daljnje članstvo g. Miokovića u stranci - naveli su. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Dario123455677 30.09.2021.

    Ovo je čisti profil mladog političara u Hrvatskoj... nema što on će sigurno završiti u saboru jednog dana, a sad da vidimo koga će on ustvari predstavljati u tom saboru, on nema veze sa stvarnim životom u hrvatskoj....Sramota...

  • HDZ n1 29.09.2021.

    Ma ti si pogodak za kradese 😂

  • kritičar1 29.09.2021.

    a čemu služi taj STUDENTSKI ZBOR,KO IM DAJE TOLKU LOVU,večina njih nezna upravljati ni sa đeparcem a kamoli sa 2-3 milje kuna,o znanju i vještinama da ne govorimo.u americi 93% studenata završava fax,kod nas 6%,a i ovi koji završe niš neznaju konkretno.ovaj mijokovič je ogledalo nesposobnog činovnika,političara i tajnika neke pol.stranke

Komentiraj...
Vidi sve komentare