To je to što me zanima!

Mlatio ju je, davio i prijetio da će je izbosti: Ne ide u zatvor

Sudac je detaljno opisao u obrazloženju presude što je nasilni župan Požeško-slavonski Alojz Tomašević radio supruzi Mari Tomašević. Dobio je uvjetno 10 mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine
Vidi originalni članak

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević osuđen je zbog nasilja nad suprugom Marom Tomašević. Neće u zatvor, nepravomoćno je dobio 10 mjeseci uvjetno.

VIDEO: NAKON PRESUDE ZA NASILJE Županova supruga: 'Treba neka kazna, makar bila i ovako mala'

U obrazloženju presude sudac je detaljno opisao što je sve nasilnik Alojz Tomašević radio supruzi od srpnja 2016. do listopada 2017.

Pročitajte detaljno što joj je sve radio, a neće u zatvor

- Učestalo joj je govorio da je luđakinja, glupa kravetina, budala, glupača, fizički je nasrtao na nju, hvatao je rukama za vrat i stiskao te ju šamarao, govorio da će je ubiti, izbosti i rasparati joj grkljan. 

- U srpnju 2016. godine, nakon što se vratio sa službenog puta, a supruga mu rekla da je ondje sigurno bio s ljubavnicom, šakom ju je udario u predjelu oka. U listopadu 2017. nakon što je supruga čula da razgovara na mobitel i pitala 'Je li te to kuja zove?', u nakani da je tjelesno ozlijedi, više ju je puta udario po glavi. Potom ju je obuhvatio za vrat i rukama čvrsto stiskao.

- Kad je oštećenica počela vrištati, rukama je čvrsto uhvatio njezine nadlaktice i rukama i nogama snažno odgurnuo, a tom prilikom je tijelom udarila u radijator - čitao je sudac obrazloženje presude.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 153

  • 26.01.2020.

    Gđo Maro zašto još nosite to prezime? Bili ste hrabri i izborili se za istinu, budite ponosna na sebe, glavu gore, kao šećer na kraju promijenite to prezime i započnite novu stranicu. Kapa do poda!

  • brocker 23.01.2020.

    gdje je sad Markička i njezina udruga koja obilato izvlači lovu iz proraćuna,gdje su ostale udruge žena,Veljača kaj čekaš?sve su paraziti,a niš koristi

  • 22.01.2020.

    ljepaaaa naaaaaasaaa dooooomoooovinooo , oj junacka zemljo mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare