Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
94 komentara

Županova supruga: 'Treba neka kazna, makar bila i ovako mala'

Vjerojatno ću tražiti imovinsko obeštećenje, pa koliko bude. Meni je to sada manje važno. Preumorna sam od svega ovoga, dugo traje, rekla je nakon presude Mara Tomašević

Foto: Marko Lukunic/Ivica Galovic/PIXSELL
94 komentara

Dugo je trajala, umorna sam, rekla je Mara Tomašević i dodala da nije u strahu od supruga više jer se odselio u roditeljsku kuću i neće se viđati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Treba biti neka kazna za takva djela makar i ovako mala, neka vide žene da trebaju prijaviti. Mislim da će im ovo biti poticaj - rekla je nakon izricanja presude za obiteljsko nasilje njenom suprugu, požeškom županu Alojzu Tomaševiću. On je nepravomoćno osuđen na 10 mjeseci uvjetno, uz rok kušnje od dvije godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Župan Alojzije Tomašević kriv je za nasilje nad suprugom: Nepravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu

Župan Alojzije Tomašević kriv je za nasilje nad suprugom: Nepravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu Reporter: Franjo Lepan Više na http://bitly.com/2sQvr8y

Objavljuje 24sata u Srijeda, 22. siječnja 2020.


- Vjerojatno ću tražiti imovinsko obeštećenje. Pa koliko bude. Meni je to sada manje važno. Preumorna sam od svega ovoga, dugo traje. To što sam se eksponirala u javnost. Morala sam - pa kako bude - rekla je Mara Tomašević novinarima.

Podsjetimo, Mara Tomašević prijavila je supruga za nasilje još 2017. godine. Sudu je predala dokaze o zlostavljanju i prijetnjama.

 

- To što sam predala radi se o ozljedama koje sam imala na oku, nozi, rukama, licu. I jedan naš razgovor gdje je prijetio da će me ubiti. Bilo je toga cijeli život - rekla je u listopadu 2019.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message