News

Komentari 94

Županova supruga: 'Treba neka kazna, makar bila i ovako mala'

Županova supruga: 'Treba neka kazna, makar bila i ovako mala'

Vjerojatno ću tražiti imovinsko obeštećenje, pa koliko bude. Meni je to sada manje važno. Preumorna sam od svega ovoga, dugo traje, rekla je nakon presude Mara Tomašević

Dugo je trajala, umorna sam, rekla je Mara Tomašević i dodala da nije u strahu od supruga više jer se odselio u roditeljsku kuću i neće se viđati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Treba biti neka kazna za takva djela makar i ovako mala, neka vide žene da trebaju prijaviti. Mislim da će im ovo biti poticaj - rekla je nakon izricanja presude za obiteljsko nasilje njenom suprugu, požeškom županu Alojzu Tomaševiću. On je nepravomoćno osuđen na 10 mjeseci uvjetno, uz rok kušnje od dvije godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:


- Vjerojatno ću tražiti imovinsko obeštećenje. Pa koliko bude. Meni je to sada manje važno. Preumorna sam od svega ovoga, dugo traje. To što sam se eksponirala u javnost. Morala sam - pa kako bude - rekla je Mara Tomašević novinarima.

Podsjetimo, Mara Tomašević prijavila je supruga za nasilje još 2017. godine. Sudu je predala dokaze o zlostavljanju i prijetnjama.

 

- To što sam predala radi se o ozljedama koje sam imala na oku, nozi, rukama, licu. I jedan naš razgovor gdje je prijetio da će me ubiti. Bilo je toga cijeli život - rekla je u listopadu 2019.

 

Najčitaniji članci