To je to što me zanima!

Mostovci napravili feštu na trgu za napadnute volonterke: 'Naše je najjače oružje jedinstvo!'

Pogledajte koliko se mladih okupilo večeras na našem štandu na Trgu nakon brutalnog napada na naše mlade volonterke. Od večeras je ne samo časno nego i sigurno stajati uz Most, napisali su na Twitteru
Vidi originalni članak

Dvije mlade volonterke Mosta, inače studentice, fizički su napadnute danas na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Štandu na kojem su prikupljale potpise za kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimira Troskota  pristupio je nepoznati muškarac i počeo ih udarati.

Mostovci su odlučili za svoje volonterke zato organizirati druženje upravo na tom mjestu. 

- Nakon potresnog događaja koji se danas dogodio na glavnom zagrebačkom trgu u kojem su naše mlade volonterke Lea i Magdalena brutalno napadnute dok su na štandu prikupljale potpise za gradonačelničku kandidaturu Zvonimira Troskota, naš odgovor je - zajedništvo!

Svima koji misle da će nas pokolebati, ušutkati, poniziti, maknuti.. Ne damo se prestrašiti!

INCIDENT U CENTRU ZAGREBA Kandidati za Zagreb osudili su napad na Mostovu volonterku

Most se, ovaj Most kojeg ste napali danas, ne vrti oko jednog čovjeka, oko nekolicine pojedinaca!

Most je bedem u liku dviju djevojaka koje su hrabro stale iza svojih ideala, bedem koji svakodnevno jača dolaskom svih koji mu daju podršku i priključuju se!

Most je prilika!

Most su mladi!

PRIKUPLJALE POTPISE Grmoja u suzama nakon napada na volonterke Mosta: 'One su došle pomagati, užasno je to'

Most je vrijeme pred nama, čistoća kojom smo naoružani, jasnoća vizije, upornost želje, određenost cilja-moje "JA" da se umanjuje, a država i narod u njoj jačaju i rastu. "JA" je tek sredstvo, komadić snage skrivene u svemu što dolazi i čega se boje močvare ustajalih i dotrajalih politika!

Kukavički ste udarili dvije djevojke, no nas je puno, puno više!

Naše je najjače oružje jedinstvo, ono kojeg se vi najviše bojite, pred kojim najviše strepite i koje nikada nećete imati! - napisali su na Facebooku. 

O druženju su izvijestili i na svom Twitteru, a objavili su i snimku. 

- Pogledajte koliko se mladih okupilo večeras na našem štandu na Trgu nakon brutalnog napada na naše mlade volonterke. Od večeras je ne samo časno nego i sigurno stajati uz Most. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • MarijanGrdašić 26.04.2021.

    Što se tiče Mosta, žao mi je mladih žrtvi, no nije isključeno da je napad bio organiziran od strane Mosta?! Pa i to je moguće jer se time skupljaju poeni i pažnja medija.

  • MarijanGrdašić 26.04.2021.

    Prvo i osnovno ograničiti mandate političarima bilo da su na državnim jaslama bilo da su na lokalnim jaslama. Ako su proveli dvije godine u politici kontinuirano ili napreskokce više se nemaju pravo kandidirati ni na kakvu političku funkciju. Tada bi se politika osvježavala i razvijala.

  • 24.04.2021.

    Danas u rijetko kojoj državi u svijetu postoji ovakav besmisleni, sveopći i nakaradni društveno politički cirkus. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare