News

Komentari 85

Mostovci napravili feštu na trgu za napadnute volonterke: 'Naše je najjače oružje jedinstvo!'

Mostovci napravili feštu na trgu za napadnute volonterke: 'Naše je najjače oružje jedinstvo!'

Pogledajte koliko se mladih okupilo večeras na našem štandu na Trgu nakon brutalnog napada na naše mlade volonterke. Od večeras je ne samo časno nego i sigurno stajati uz Most, napisali su na Twitteru

Dvije mlade volonterke Mosta, inače studentice, fizički su napadnute danas na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Štandu na kojem su prikupljale potpise za kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba Zvonimira Troskota  pristupio je nepoznati muškarac i počeo ih udarati.

Mostovci su odlučili za svoje volonterke zato organizirati druženje upravo na tom mjestu. 

- Nakon potresnog događaja koji se danas dogodio na glavnom zagrebačkom trgu u kojem su naše mlade volonterke Lea i Magdalena brutalno napadnute dok su na štandu prikupljale potpise za gradonačelničku kandidaturu Zvonimira Troskota, naš odgovor je - zajedništvo!

Svima koji misle da će nas pokolebati, ušutkati, poniziti, maknuti.. Ne damo se prestrašiti!

Most se, ovaj Most kojeg ste napali danas, ne vrti oko jednog čovjeka, oko nekolicine pojedinaca!

Most je bedem u liku dviju djevojaka koje su hrabro stale iza svojih ideala, bedem koji svakodnevno jača dolaskom svih koji mu daju podršku i priključuju se!

Most je prilika!

Most su mladi!

Most je vrijeme pred nama, čistoća kojom smo naoružani, jasnoća vizije, upornost želje, određenost cilja-moje "JA" da se umanjuje, a država i narod u njoj jačaju i rastu. "JA" je tek sredstvo, komadić snage skrivene u svemu što dolazi i čega se boje močvare ustajalih i dotrajalih politika!

Kukavički ste udarili dvije djevojke, no nas je puno, puno više!

Naše je najjače oružje jedinstvo, ono kojeg se vi najviše bojite, pred kojim najviše strepite i koje nikada nećete imati! - napisali su na Facebooku. 

O druženju su izvijestili i na svom Twitteru, a objavili su i snimku. 

- Pogledajte koliko se mladih okupilo večeras na našem štandu na Trgu nakon brutalnog napada na naše mlade volonterke. Od večeras je ne samo časno nego i sigurno stajati uz Most. 

Najčitaniji članci