To je to što me zanima!

Muškarac mjesecima bio mrtav u stanu, otkrili i zašto u zgradi šeću žohari: 'Moglo bi potrajati'

Nakon što su susjedi prijavili policiji da se iz jednog stana u zgradi širi nesnosan smrad, pronađeno je tijelo muškarca. No, njegova smrt otkrila je i uzrok brojnih žohara u zgradi. Rješavanje problema moglo bi potrajati
Vidi originalni članak

Čovjek iz Zagreba ležao je mrtav mjesecima. Susjedi u zgradi su posumnjali da se nešto čudno događa zbog nepodnošljivog smrada pa su pozvali policiju. 

U njegovom su stanu pronađene i goleme količine otpada, uzrok zašto zgradom već mjesecima šetaju žohari, javlja Nova TV

Jedan od susjeda ispričao je kako je nesretnom muškarcu samo krevet bio uredan, a sve okolo je bilo smeće. 

TRAGEDIJA U SOLINU Muškarac poginuo u požaru u Solinu: Ne radi se o kaznenom djelu, policija provodi očevid

- Ja kad sam to vidio... To je katastrofa - rekao je. Drugi je susjed istaknuo kako su žohare, kukce i crve našli ispod parketa. 

- Primijetila sam prije par dana žohare. Bili su po podu, na zidu - ispričala je susjeda. Svi se slažu kako se radi o potencijalnoj zarazi. 

Problem sa žoharima mogao bi trajati i do godinu dana 

Iz Zavoda za javno zdravstvo odgovorili su za Novu TV kako je potrebno stan očistiti što prije. No, to je nemoguće dok se ne završi ostavinska rasprava. Ako su nasljednici poznati, tvrdi odvjetnica Ines Margetić, to može trajati do mjesec dana. Ako nisu - i duže. 

TRAGEDIJA U FRANCUSKOJ Zbog eksplozije plina urušila se zgrada: Spasitelji izvukli bebu staru 10 mjeseci, otac poginuo

- Sigurno i više od pola godine jer treba pola godine da se objavi oglas i čeka tih šest mjeseci da se potencijalni nasljednici jave. Ta ostavina možda neće završiti u jednom ročištu. Mi govorimo o nekom periodu preko šest mjeseci, pa možda i do godinu dana - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ajetodoo 08.01.2022.

    Žohare, kukce i crve našli su ispod parketa, kaže susjed.Šta su susjedi tražiilli spod parketa?!

  • vinja 08.01.2022.

    Jadan čovjek. Zar baš nitko od susjeda nije primijetio da se čovjek ne pojavljuje pa da poduzme nešto. A što se žohara tiče, to se treba trenutačno sanirati a ne čekati "ostavinsku raspravu". Konačno, o čovjeku nitko nije brinuo, pa "ostavinska" može čekati, ali žohari ne. Valjda je svima jasno što znači za stanare kad se zgradom prošire žohari i crvi.

  • Žestica 08.01.2022.

    Ja ne poznam 99 posto svojih susjeda.Takva su vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare