To je to što me zanima!

Na zagrebačkom prosvjedu bila 'Prva dragovoljačka bojna': Vikali 'u boj, u boj', stupali...

Na snimci se vidi kako su se mladi muškarci postrojili i viču "u boj, u boj", a dok dolaze na prosvjed se čuje "mi smo garda Hrvatska, srca su nam junačka"
Vidi originalni članak

Ljudi iz mnogih dijelova države stigli su u subotu u Zagreb na prosvjed protiv epidemioloških mjera i covid potvrda. Podršku su prosvjednicima dali i oporbeni političari, a masovni skup nije bio prijavljen policiji. 

Na prosvjedu se okupila i "Prva dragovoljačka bojna". Iako se ne zna tko su joj članovi, na snimkama se vidi kako stupaju metropolom, nose barjake... Njihovo prosvjedovanje popratila je Facebook stranica Dobroslava Parage koju vode članovi HSP 1861. 

KRAJ POTRAGE? Policija Franciškovića i Klarića prijavljuje kao organizatore velikog zagrebačkog prosvjeda?

- Nakon svih žalopojki i prosvjeda o kojima vladajuća kasta interforna i birokrata nije ni pročitala članak ili izvješće, a kamo li se zabrinula, jučer je stigao oštar i konkretan, muški odgovor! U sklopu velikog prosvjeda samoorganizirala se i postrojila 1. dragovoljačka bojna koja se stavlja na raspolaganje djelatnicima vojske i policije koji žele stati na kraj ovom ludilu što provode slijepe neoglobalističke sluge! Bravo momci! - piše u objavi uz koju je priložen i video. 

Na snimci se vidi kako su se mladi muškarci postrojili i viču "u boj, u boj", a dok dolaze na prosvjed se čuje "mi smo garda Hrvatska, srca su nam junačka". 

OSUDIO NAPAD NA NOVINARE Plenković o prosvjedu: To su profiteri i kukavice, junaci koji se boje testa, male bijele vatice

Na službenim stranicama HSP-a 1861 napisali su kako su bili na prosvjedu. 

- Dana 20. studenog 2021. vodstvo Hrvatske čiste stranke prava na čelu sa predsjednikom  stranke Davorom Trbuha,  dopredsjednikom Josipom Opuhačom, članom Glavnog stana Lorenom Soče i pročelnikom za socijalna pitanja i mladež Tihomirom Totom, te mnogo članstvo prisustvovalo je na prosvjedu uz svoj hrvatski narod  na Trgu bana Josipa Jelačića protiv nametnutih COVID POTVRDA i iza kulisa najavljeno cijepljenje naše djece. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Comrade Koba 25.11.2021.

    Ovo je dno dna, samopozvani su na tuđi skup .Kakav takav je, slagali se mi sa tim prosvjedom ili ne ali nemožeš nekome otimati njegovo pravo na njegov show.Takvi marginalci su nepotrebni civiliziranom društvu, samo na ovakav način mogu skrenuti pozornost na sebe (parazitarenjem),sada su se utopili u masu pa izgleda da ih je puno puno više od prave brojke,kakav lažnjak.A da ne velim da se oni nude kao rješenje na trenutni problem,možeš si misliti,takvi su stvaraoci još većeg kaosa od postojećeg.Organizator toga marša("koji su slučajno zalutali na prosvjed")predsjednik HČSP se hvali sa svojim ustaškim pedigreom,(ujaci su služili Paveliću) da je bar orginalan sa tim svojim folklorom i scenografijom ( hod u dvoredu,postrojavanje,držanje za ruke u "lancu")nego kopiranje mimohoda Hitlerovih smeđekošuljaša dvadesetih i tridesetih u Njemačkoj.Sve već viđeno odavno.Samo budala može povjerovati u tu predstavu,oni su se samo zaogrnuli u "kaput" domoljublja,patriotizma, hrvatstva. Iza toga stoji debeli šovinizam,štovanje nazi ikonografiju ksenofobije.Što će biti više kaosa i anarhije to će oni više koristiti ovakve situacije po principu palikuće i vatrogasca.I zaključak, čvrsto vjerujem da je on nečiji lutak na koncu koji mora odraditi posao za nečiji interes.Tko su oni da se stavljaju državnim institucijama na raspolaganje konkretni vojsci i policiji.Dno dna.

  • nokia1 24.11.2021.

    Politicari umesto da osude sto niko ne nosi maske na utakmicama i protestima oni bas ne rade nista po tom pitanju. Sramota!

  • Lavljeoči 24.11.2021.

    Da puška pukne svi bi se usrali u gače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare