News

Komentari 51

Na zagrebačkom prosvjedu bila 'Prva dragovoljačka bojna': Vikali 'u boj, u boj', stupali...

Na zagrebačkom prosvjedu bila 'Prva dragovoljačka bojna': Vikali 'u boj, u boj', stupali...

Na snimci se vidi kako su se mladi muškarci postrojili i viču "u boj, u boj", a dok dolaze na prosvjed se čuje "mi smo garda Hrvatska, srca su nam junačka"

Ljudi iz mnogih dijelova države stigli su u subotu u Zagreb na prosvjed protiv epidemioloških mjera i covid potvrda. Podršku su prosvjednicima dali i oporbeni političari, a masovni skup nije bio prijavljen policiji. 

Na prosvjedu se okupila i "Prva dragovoljačka bojna". Iako se ne zna tko su joj članovi, na snimkama se vidi kako stupaju metropolom, nose barjake... Njihovo prosvjedovanje popratila je Facebook stranica Dobroslava Parage koju vode članovi HSP 1861. 

- Nakon svih žalopojki i prosvjeda o kojima vladajuća kasta interforna i birokrata nije ni pročitala članak ili izvješće, a kamo li se zabrinula, jučer je stigao oštar i konkretan, muški odgovor! U sklopu velikog prosvjeda samoorganizirala se i postrojila 1. dragovoljačka bojna koja se stavlja na raspolaganje djelatnicima vojske i policije koji žele stati na kraj ovom ludilu što provode slijepe neoglobalističke sluge! Bravo momci! - piše u objavi uz koju je priložen i video. 

Na snimci se vidi kako su se mladi muškarci postrojili i viču "u boj, u boj", a dok dolaze na prosvjed se čuje "mi smo garda Hrvatska, srca su nam junačka". 

Na službenim stranicama HSP-a 1861 napisali su kako su bili na prosvjedu. 

- Dana 20. studenog 2021. vodstvo Hrvatske čiste stranke prava na čelu sa predsjednikom  stranke Davorom Trbuha,  dopredsjednikom Josipom Opuhačom, članom Glavnog stana Lorenom Soče i pročelnikom za socijalna pitanja i mladež Tihomirom Totom, te mnogo članstvo prisustvovalo je na prosvjedu uz svoj hrvatski narod  na Trgu bana Josipa Jelačića protiv nametnutih COVID POTVRDA i iza kulisa najavljeno cijepljenje naše djece. 

Najčitaniji članci