To je to što me zanima!

Nakon incidenta u Kninu udaljili policajca iz službe: 'Bez obzira što nije radio, sudjelovao je'

Nakon nesuglasica u prometu otac policajac i njegov sin su otišli potražiti pravdu. Sin je tom prilikom teško ozlijeđen. Oca su udaljili iz službe, bez obzira na to što je bio tad nije radio
Vidi originalni članak

Šibensko-kninska osumnjičila je petero hrvatskih državljana i srpsku državljanku za kaznena djela prijetnje, nanošenja teških i lakih ozljeda te za remećenje javnog reda i mira. Protiv njih su podnese i kaznene prijave. 

Radi se o sukobu koji se zbio u nedjelju u ponedjeljak u večernjim satima u blizini Knina. U incidentu su sudjelovali košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat te članovi druge obitelji. Među osumnjičenima je i djelatnik policije koji je udaljen iz službe do daljnjega. 

Iz policije su priopćili kako je u ponedjeljak u večernjim satima, odnosno oko 19.40, na cesti Šibenik-Knin došlo do nesuglasica u prometu. Nakon što su dva vozača zaustavila vozila, 36-godišnjakinja i maloljetna osoba su se posvađale nakon čega je 36-godišnjakinja ošamarila maloljetnu osobu. Navodno su u autu bile sestre, 25-godišnjakinja koja je vozila i 13-godišnjakinja koju je 36-godišnjakinja ošamarila. 

MASOVNA TUČNJAVA U SELU Policija o incidentu u Kninu: Žena srpskog košarkaša šamarala djevojčicu (13)

- Nakon tog događaja, oko 20,40 sati, otac maloljetne osobe zajedno s 27-godišnjakom, došao je u mjesto Ramljane Donje u dvorište kuće 65-godišnjakinje, gdje su se još nalazili 69-godišnjak, 37-godišnjak i 34-godišnjak. Po dolasku u dvorište sumnja se da je osumnjičeni 53-godišnjak uputio prijetnje 65-godišnjakinji i njenom 69-godišnjem suprugu te tom prilikom odgurnuo 65-godišnjakinju koja je pala i zadobila lakše tjelesne ozljede - izvijestili su iz policije. 

- Dalje je utvrđeno kako postoji osnovana sumnja da se verbalni sukob nastavio na način da je 69-godišnjak prijetio osumnjičenom 53-godišnjaku i 27-godišnjaku u kojim prijetnjama mu se pridružio i 37-godišnjak, a koji je nakon verbalnog sukoba tjelesno napao 27-godišnjaka i nanio mu teške tjelesne ozljede - navode iz policije. 

Dva muškarca, 53-godišnjak i 69-godišnjak su osumnjičeni za prijetnje, 37-godišnjak za tešku tjelesnu ozljedu, 36-godišnjakinja za kazneno djelo tjelesna ozljeda, a 27-godišnjak i 34-godišnjak osumnjičeni su za kršenje javnog reda i mira. 

NJEGOVA STRANA PRIČE Srpski košarkaš iz Knina: Branili smo se. Vikao je da smo mu '95. ubili majku i da će nas sve ubiti

- S obzirom da je osumnjičeni 53-godišnjak policijski službenik PU šibensko-kninske, on je zbog sudjelovanja u navedenom događaju udaljen iz službe do daljnjega, bez obzira što se u to vrijeme nalazio izvan službe - poručili su iz policije. 

Oglasio se i košarkaš 

Sava Lešić, profesionalni košarkaš iz Srbije koji je sudjelovao u incidentu kod Knina oglasio se i ispričao svoju stranu priče. 

- Prije ulaska u selo Kosovo pored Knina htio sam obići auto njemačkih registracija koji mi nije dozvoljavao da ga obiđem i prelazio je u moju traku. U tom trenutku je dolazilo vozilo iz suprotnog smjera gdje su sekunde dijelile mene i moju obitelj od katastrofalnog sudara. Međutim, odmah je krenulo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi gdje je ona rekla da smo mi četnici i da joj je muka od nas. Supruga je izašla iz auta, djevojčica od 13 godina je skočila na nju i počela ju čupati. Razdvojio sam ih, ušli smo u auto, krenuo prema našem zaseoku i primijetio da me to vozilo prati i slika auto konstantno - ispričao je Lešić. Više pročitajte OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ZG_d 10.08.2022.

    Sukobili se hrvatski gradjani rodom iz Srbije i BiH...

  • 10.08.2022.

    E jesmo jadna drzava...Ja bi ih stjero iz RH,pa nek preko granice ljetuju i glume mangupe...Kako se ne nađu tamo par dobrih momak,i rijese tu bagru..Mi da odemo tamo,pobili bi nas da dođe do takvog necega.

  • Perry Cox 10.08.2022.

    Trebali su svi redom dobiti po 10.000kn kaznu zato što sa svojim glupostima uznemiravaju normalne ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare