Obavijesti

News

Komentari 96

Nakon incidenta u Kninu udaljili policajca iz službe: 'Bez obzira što nije radio, sudjelovao je'

Nakon incidenta u Kninu udaljili policajca iz službe: 'Bez obzira što nije radio, sudjelovao je'

Nakon nesuglasica u prometu otac policajac i njegov sin su otišli potražiti pravdu. Sin je tom prilikom teško ozlijeđen. Oca su udaljili iz službe, bez obzira na to što je bio tad nije radio

VIDEO

Šibensko-kninska osumnjičila je petero hrvatskih državljana i srpsku državljanku za kaznena djela prijetnje, nanošenja teških i lakih ozljeda te za remećenje javnog reda i mira. Protiv njih su podnese i kaznene prijave. 

Radi se o sukobu koji se zbio u nedjelju u ponedjeljak u večernjim satima u blizini Knina. U incidentu su sudjelovali košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat te članovi druge obitelji. Među osumnjičenima je i djelatnik policije koji je udaljen iz službe do daljnjega. 

Iz policije su priopćili kako je u ponedjeljak u večernjim satima, odnosno oko 19.40, na cesti Šibenik-Knin došlo do nesuglasica u prometu. Nakon što su dva vozača zaustavila vozila, 36-godišnjakinja i maloljetna osoba su se posvađale nakon čega je 36-godišnjakinja ošamarila maloljetnu osobu. Navodno su u autu bile sestre, 25-godišnjakinja koja je vozila i 13-godišnjakinja koju je 36-godišnjakinja ošamarila. 

Policija o incidentu u Kninu: Žena srpskog košarkaša šamarala djevojčicu (13)
Policija o incidentu u Kninu: Žena srpskog košarkaša šamarala djevojčicu (13)

- Nakon tog događaja, oko 20,40 sati, otac maloljetne osobe zajedno s 27-godišnjakom, došao je u mjesto Ramljane Donje u dvorište kuće 65-godišnjakinje, gdje su se još nalazili 69-godišnjak, 37-godišnjak i 34-godišnjak. Po dolasku u dvorište sumnja se da je osumnjičeni 53-godišnjak uputio prijetnje 65-godišnjakinji i njenom 69-godišnjem suprugu te tom prilikom odgurnuo 65-godišnjakinju koja je pala i zadobila lakše tjelesne ozljede - izvijestili su iz policije. 

- Dalje je utvrđeno kako postoji osnovana sumnja da se verbalni sukob nastavio na način da je 69-godišnjak prijetio osumnjičenom 53-godišnjaku i 27-godišnjaku u kojim prijetnjama mu se pridružio i 37-godišnjak, a koji je nakon verbalnog sukoba tjelesno napao 27-godišnjaka i nanio mu teške tjelesne ozljede - navode iz policije. 

Dva muškarca, 53-godišnjak i 69-godišnjak su osumnjičeni za prijetnje, 37-godišnjak za tešku tjelesnu ozljedu, 36-godišnjakinja za kazneno djelo tjelesna ozljeda, a 27-godišnjak i 34-godišnjak osumnjičeni su za kršenje javnog reda i mira. 

Srpski košarkaš iz Knina: Branili smo se. Vikao je da smo mu '95. ubili majku i da će nas sve ubiti
Srpski košarkaš iz Knina: Branili smo se. Vikao je da smo mu '95. ubili majku i da će nas sve ubiti

- S obzirom da je osumnjičeni 53-godišnjak policijski službenik PU šibensko-kninske, on je zbog sudjelovanja u navedenom događaju udaljen iz službe do daljnjega, bez obzira što se u to vrijeme nalazio izvan službe - poručili su iz policije. 

Oglasio se i košarkaš 

Sava Lešić, profesionalni košarkaš iz Srbije koji je sudjelovao u incidentu kod Knina oglasio se i ispričao svoju stranu priče. 

- Prije ulaska u selo Kosovo pored Knina htio sam obići auto njemačkih registracija koji mi nije dozvoljavao da ga obiđem i prelazio je u moju traku. U tom trenutku je dolazilo vozilo iz suprotnog smjera gdje su sekunde dijelile mene i moju obitelj od katastrofalnog sudara. Međutim, odmah je krenulo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi gdje je ona rekla da smo mi četnici i da joj je muka od nas. Supruga je izašla iz auta, djevojčica od 13 godina je skočila na nju i počela ju čupati. Razdvojio sam ih, ušli smo u auto, krenuo prema našem zaseoku i primijetio da me to vozilo prati i slika auto konstantno - ispričao je Lešić. Više pročitajte OVDJE. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a