To je to što me zanima!

Sud odredio pritvor muškarcu koji je napao vozača Hitne

Policija ističe da je osumnjičeni 42-godišnjak uhićen te je na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru proveden žurni prekršajni postupak u kojem mu je određeno zadržavanje u trajanju od pet dana
Vidi originalni članak

Prekršajni sud odredio je petodnevno zadržavanje u bjelovarskom zatvoru 42-godišnjaku, osumnjičenom da je prošlog petka u Novom Glogu napao trojicu muškaraca, među kojima i 61-godišnjeg vozača hitne medicinske pomoći. Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kako sumnja da je pijani 42-godišnjak, prošlog petka oko 15,40 sati, verbalno i fizički napao 27-godišnjaka i 48-godišnjaka, nanijevši mlađem muškarcu lakše ozljede.

Potom je, navodi policija, nasrnuo ispred ugostiteljskog objekta i na 61-godišnjeg vozača hitne medicinske pomoći te ga lakše ozlijedio.

VIDEO: NAPAO GA PIJANI MUŠKARAC Vozač hitne pomoći: Istrčao sam pred šleper i spasio mu život, a on me onda divljački napao!

Uz to, sumnja se da je 42-godišnjak, nakon narušavanja javnog reda i mira, upravljao osobnim automobilom kojim je udario u metalni stup i ogradu ugostiteljskog objekta, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća eura.

Policija ističe da je osumnjičeni 42-godišnjak uhićen te je na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru - Stalna služba Daruvar proveden žurni prekršajni postupak u kojem mu je određeno zadržavanje u trajanju od pet dana, nakon čega je predan u zatvor u Bjelovar.

DIVLJAČKI NAPAO VOZAČA HITNE VIDEO Djelatnici Hitne pomoći nisu službene osobe: 'Godišnje nas napadnu 80 do 100 puta!'

Zbog sumnje da je oštetio tuđu stvar očekuje ga kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U policiji nadodaju da će nastaviti kriminalistički istraživati 42-godišnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Splitski cvit 31.03.2024.

    Za prebijanje tri čovjeka prekršaj i 5 DANA zatvora, a za materijalnu štetu krivična prijava? Eto koliko našem sudu vrijedi čovjek, niti dva dana zatvora za svakog. U stvari su žrtve dobro i prošle jer su mogli i oni biti prijavljeni za remećenje JRM.

  • Vatreni84 31.03.2024.

    Kada ćete dane pretvoriti u godine za ovakve klošare i zgubidane??? Pravosuđe, krivosuđe gdje ste????

  • hercegovac katolik lopina 31.03.2024.

    Ruzno je to ipak su skoro svi vozaci hitne zaposleni preko vezze!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare