To je to što me zanima!

Napravio kaos u zagrebačkom hotelu: Stigao s litrom votke pa nasrnuo na božićnu jelku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija nam je rekla da su taj dan zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira zbog čega su postupili protiv dvadesetpetogodišnjeg Ukrajinca i odveli ga u postaju
Vidi originalni članak

U zagrebačkom hotelu 27. studenog došlo je do incidenta zbog kojeg je morala intervenirati i policija. Prema navodima čitatelja, muškarac, inače gost hotela, tražio je od djelatnika hotela da mu zovu policiju. Nakon što su odbili, nasrnuo je na božićnu jelku.

- Dobro pa što ja trebam napraviti da biste me uhitili - govorio je gost, prepričava nam čitatelj i svjedok tog događaja. Dalje navodi kako je muškarac došao u hotel i platio jedno noćenje te napomenuo na recepciji da je već prije bio u zatvoru i tražio od djelatnice da mu zovu policiju.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Silovao' bor pred policajcima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Djelatnica mu je rekla da mu ne može zvati policiju. On je zatim otišao u trgovinu i kupio si litru votke, sjeo dolje na recepciju i nazvao sam sebi policiju. Rekao im je da će sad napraviti problem. I ništa, policajci su došli, umirivali ga, a on ih je cijelo vrijeme ispitivao kada će ga privesti - priča nam čitatelj, dodajući da je gost tada srušio jelku.

Sve se događalo u subotu 27. studenog oko pola devet navečer.

Policija nam je rekla da su taj dan zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira, zbog čega su postupili protiv dvadesetpetogodišnjeg Ukrajinca i odveli ga u postaju. 

POLICIJA: SVE JE PO ZAKONU VIDEO Imotski: 'Policajci su nam se nabili iza, vozili su i krivom trakom. Djeca su se uplašila'

- Rekao je da nema gdje, da je upravo izašao iz zatvora i da hoće policiju. Policija je rekla da ga neće nikamo voditi jer nije ništa napravio. Frajer je na kraju prevrnuo bor. Inače, prema nikome tamo nije bio agresivan - zaključuje čitatelj koji se tada našao u blizini, dodajući da su ga iz policije navodno pustili idući dan.

Djelatnici hotela nisu bili raspoloženi za razgovor, a direktorici smo poslali upit kojeg ćemo po primitku objaviti. Ipak, dolaskom na sporno mjesto, zatekli smo jelku koja je sad živa i zdrava uz četvero plišanih 'čuvara'.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nokia8 07.12.2021.

    Jelka ga provocirala 100%

  • sljastrava 07.12.2021.

    Nije on kriv,već boca votke

  • najiram 10 07.12.2021.

    dok je  zgledal  onve  medvede  okoli  bora  pomislil  da  so  to  nato  vojnici  pa  navalil  na  njih...mislil  da  su  mu  postajli  zasjedu  iza  bora...

Komentiraj...
Vidi sve komentare