To je to što me zanima!

Komšić: Žao mi je, u šoku sam, nisam u stanju dalje govoriti

Na prethodnim ročištima svjedočile su Kristinina i Davidova obitelj. Njegova obitelj je većinu vremena optuživala ubijenu Kristinu da je "izlazila s više muškaraca"...
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje Davidu Komšiću (20). Tereti ga se za ubojstvo trudne Kristine Krupljan koju je 88 puta izbo nožem. Kao prošli put, javnost je i danas bila isključena, ali samo s dijela suđenja. Naime od 11.20 sati javnost može pratiti današnje ročište.  

U dijelu otvorenom za javnost krenulo je ispitivanje okrivljenika. No Komšić nije želio iznositi obranu ni odgovarati na pitanja.

-  Uz dužno poštovanje sudu ja želim reći da u ovom postupku ne želim iznositi obranu ni odgovarati na pitanja - rekao je Komšić.
S obzirom da okrivljenik nije iznosio obranu reproducirali su snimku njegovog ranijeg iskaza pred ŽDO-om. Tada je rekao da je rođen 1997. u Sarajevu i da je nezaposleni konobar bez primanja. Rekao je da je vlasnik Mercedesa iz 2008. godine i dva auta marke Polo iz 2002. i 2008. 

SUĐENJE KOMŠIĆU Svjedočenje: Komšić je dnevno pušio 3-4 jointa, uzimao kokain

- Žao mi je, u šoku sam, žao mi je što je do toga svega došlo. Nisam u stanju dalje govoriti ni odgovarati na pitanja, rekao je Komšić.

Zamjenica županijskog državnog odvjetnika kaže da će mijenjati optužnicu pa je zatražila da se rasprava prekine ili odgodi. Nastavlja se 27. ožujka u 9 sati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na posljednjem ročištu svjedočile su sudska vještakinja Ines Gmajnički koja je ustvrdila da je Komšić u noći ubojstva konzumirao marihuanu ili hašiš, te stručna suradnica Županijskog suda Matea Babić. 

SUĐENJE KOMŠIĆU Komšićeva teta: Pozlilo nam je kad smo vidjeli Kristinu u autu

Njen prijedlog da se Komšiću sudi kao odrasloj osobi bio je najznačajniji dio posljednjeg ročišta. Takvo suđenje značilo bi da mu prijeti kazna i do 40 godina zatvora. Ukoliko bi mu se sudilo prema Zakonu o sudovima za mladež, maksimalna kazna bi mu bila 10 godina uz mogućnost puštanja na slobodu nakon izdržane tek jedne trećine kazne. 

IZVJEŠĆE 'David Komšić je emocionalno nezreo i ovisan je o roditeljima'

Na prethodnim ročištima svjedočile su Kristinina i Davidova obitelj. Njegova obitelj je većinu vremena optuživala ubijenu Kristinu da je "izlazila s više muškaraca", a zaključili su da s ona i David imali normalnu vezu (unatoč već prije zabilježenim napadima na Kristinu). 

Podsjetimo, Kristina i David bili su u dugogodišnjoj vezi, a nakon prekida je Kristina zatrudnjela s drugim muškarcem. S Davidom je otišla na večeru kako bi mu sve rekla, nakon čega ju je on ubio u njenom auto ispred zgrade u kojoj je stanovala. 

Idi na 24sata

Komentari 175

  • jasamtajsam007 17.03.2018.

    ide komsic kroz koju godinu kad izade i pjeva zenim seee zenim seee staru cu cure ispikati sveeeeee

  • yocko 16.03.2018.

    Naravno još bude kriva ova što je mrtva,samo da bosanđerosa ne osude,kad odsluži kaznu to poterati iz HR.

  • zajgorec 16.03.2018.

    Od kud njemu pare za sve to ak je nezaposlen....

Komentiraj...
Vidi sve komentare