To je to što me zanima!

'Nazvao me Milanović, rekao mi je da će on nagodinu preuzeti organizaciju proslave Oluje'

Problem je bio oko organizacije, prijevoza i smještaja, no to je riješeno i danas, s trojicom generala, idem u Knin. Problem je bio logističke prirode - rekao je Miljavac i dodao da ga je predsjednik osobno nazvao:..
Vidi originalni članak

U Oluji je bilo članova lijevih, desnih i skroz desnih stranaka. Nema govora o bojkotu, to je nacionalna proslava. Pojedinci mogu izraziti nezadovoljstvo, ali ne bi bilo primjereno da generali koji su sudjelovali u akcijama bojkotiraju Oluju na takav način. Predsjednik je izabran većinom građana i ima legitimitet. Ima osebujan stil, možda nekad ispadne čudno, ali dosta pogađa probleme našeg društva, rekao je Pavao Miljavac, predsjedni, Hrvatskog generalskog zbora, gostujući u emisiji N1 televizije.

Podsjećamo, pojavile su se informacije da će neki generali bojkotirati Milanovićev prijem u Kninu.

NE IDE NA OBLJETNICU OLUJE Džanko: Znam zašto me nije u Knin pozvao Medved, ali ne i zašto me nije pozvao Milanović

- Poziv predsjednika Milanovića dobili smo relativno kasno. Problem je bio oko organizacije, prijevoza i smještaja, no to je riješeno i danas, s trojicom generala, idem u Knin. Problem je bio logističke, ne političke prirode - rekao je Miljavac i dodao da ga je predsjednik Zoran Milanović osobno nazvao:

- Rekao mi je da nagodinu on preuzima organozaciju, da novac ide iz državnog proračuna. MORH i ministar obrane preuzeli su organizaciju, zašto je došlo do kratkog spoja, ne bih u to ulazio - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Južni vjetar 04.08.2021.

    Je li se to samo meni čini da Gotovina izbjegava proslavu Oluje? Nije da ga krivim što bježi od cirkusa i kontroverzi koji svake godine prate proslavu. Naprotiv.

  • zagorska puntarica opet 04.08.2021.

    Kak je krenulo, ubuduce ni ne bu obiljezavanja. Da se ne uvrijedi koalicijski partner.

  • eva60 04.08.2021.

    Ovo se može protumačiti kao spremali bojkot ali na kraju dobili dozvolu, zna se od koga, a i to je sve namjerno. I zato dobro je da predsjednik preuzme organizaciju. Mora da je bilo puno navlačenja, trebalo je kajlu postaviti ali valjda su shvatili da je 1100000 izabralo predsjednika, a ne dolazak bilo bi da se ljepše izrazim omalovažavanje 1100000 glasača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare