News

Komentari 14

'Nazvao me Milanović, rekao mi je da će on nagodinu preuzeti organizaciju proslave Oluje'

'Nazvao me Milanović, rekao mi je da će on nagodinu preuzeti organizaciju proslave Oluje'

Problem je bio oko organizacije, prijevoza i smještaja, no to je riješeno i danas, s trojicom generala, idem u Knin. Problem je bio logističke prirode - rekao je Miljavac i dodao da ga je predsjednik osobno nazvao:..

U Oluji je bilo članova lijevih, desnih i skroz desnih stranaka. Nema govora o bojkotu, to je nacionalna proslava. Pojedinci mogu izraziti nezadovoljstvo, ali ne bi bilo primjereno da generali koji su sudjelovali u akcijama bojkotiraju Oluju na takav način. Predsjednik je izabran većinom građana i ima legitimitet. Ima osebujan stil, možda nekad ispadne čudno, ali dosta pogađa probleme našeg društva, rekao je Pavao Miljavac, predsjedni, Hrvatskog generalskog zbora, gostujući u emisiji N1 televizije.

Podsjećamo, pojavile su se informacije da će neki generali bojkotirati Milanovićev prijem u Kninu.

- Poziv predsjednika Milanovića dobili smo relativno kasno. Problem je bio oko organizacije, prijevoza i smještaja, no to je riješeno i danas, s trojicom generala, idem u Knin. Problem je bio logističke, ne političke prirode - rekao je Miljavac i dodao da ga je predsjednik Zoran Milanović osobno nazvao:

- Rekao mi je da nagodinu on preuzima organozaciju, da novac ide iz državnog proračuna. MORH i ministar obrane preuzeli su organizaciju, zašto je došlo do kratkog spoja, ne bih u to ulazio - rekao je.

Najčitaniji članci