To je to što me zanima!

'Ne dobijemo li garancije za plaću, opet krećemo u štrajk'

Čuo sam se sa pomoćnikom ministra i ukazao na sve probleme pa očekujem pozitivne pomake. Istovremeno, više ne vjerujem nikome ništa, kategoričan je Cerovac...
Vidi originalni članak

- Ako ne dobijemo garanciju da će razlika plaće za rujan biti uplaćena do kraja dana ili početkom idućeg tjedna, zatvaramo sve pogone i ponovno idemo u štrajk, oštro je kazao predsjednik Jadranskog sindikata i štrajkaškog odbora Uljanika Boris Cerovac.

Tako je najavio da je petak zapravo posljednji radni dan u Uljaniku. Dodaje da se s time slaže oko 2000 radnika u Uljaniku. “Sve detalje ćemo znati u nedjelju kada se sastaje štrajkaški odbor.

RADNICI 3. MAJA: 'Ne odustajemo od zahtjeva, neće ušutkati radnički vapaj'

Od radnika više ne možemo tražiti da budu na svojim radnim mjestima bez plaća, pa idemo u štrajk i zabranit ćemo rad na kruzeru.

- Čuo sam se sa pomoćnikom ministra i ukazao na sve probleme pa očekujem pozitivne pomake. Istovremeno, više ne vjerujem nikome ništa, kategoričan je Cerovac. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • arimmer 02.12.2018.

    Odlicno! Jeftiniji su kada ne rade nego kada rade.

  • max2017 01.12.2018.

    marenda...plaća...štrajk....Raspored djelovanja koji će ako bog da dovesti već jednom do kraja dudanja love iz proračuna i perpetum mobila .....Kakva je to proizvodnja i profitni plan koji ništa ne zaradi a sve što fali uzima iz kase.......svima nama ! Izgubili bi oni "podršku" odavno da se poslovni podaci javno obznanjuju.Deindustrijalizacija koja je ekspresno provedena 91/2 ( a profitno je djelovala )trebala je obuhvatiti i tu trutovsku organizaciju !

  • kontramrakukontrasili 01.12.2018.

    Koliko ste zaradili ove godine ,recite nam??? Pa jel smisao posla zaraditi novce ili gubiti po brodu cca 100 milijuna kn???

Komentiraj...
Vidi sve komentare