Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

'Ne dobijemo li garancije za plaću, opet krećemo u štrajk'

Čuo sam se sa pomoćnikom ministra i ukazao na sve probleme pa očekujem pozitivne pomake. Istovremeno, više ne vjerujem nikome ništa, kategoričan je Cerovac...

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
37 komentara

- Ako ne dobijemo garanciju da će razlika plaće za rujan biti uplaćena do kraja dana ili početkom idućeg tjedna, zatvaramo sve pogone i ponovno idemo u štrajk, oštro je kazao predsjednik Jadranskog sindikata i štrajkaškog odbora Uljanika Boris Cerovac.

Tako je najavio da je petak zapravo posljednji radni dan u Uljaniku. Dodaje da se s time slaže oko 2000 radnika u Uljaniku. “Sve detalje ćemo znati u nedjelju kada se sastaje štrajkaški odbor.

Rijeka: Konferencija za medije sindikalaca 3. Maja koji nastavljaju sa Å¡trajkom RADNICI 3. MAJA: 'Ne odustajemo od zahtjeva, neće ušutkati radnički vapaj'

Od radnika više ne možemo tražiti da budu na svojim radnim mjestima bez plaća, pa idemo u štrajk i zabranit ćemo rad na kruzeru.

- Čuo sam se sa pomoćnikom ministra i ukazao na sve probleme pa očekujem pozitivne pomake. Istovremeno, više ne vjerujem nikome ništa, kategoričan je Cerovac. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message