To je to što me zanima!

Nenad Periš: Odjeća mladića iz Dunava odgovara sinu Mateju

'Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju'
Vidi originalni članak

Srpski mediji objavili su kako je u srijedu iz Dunava izvučeno tijelo mladića koje po konstituciji i odjeći odgovara nestalom Splićaninu Mateju Perišu. Njegov otac Nenad za Telegraf.rs rekao je kako mu se policija javila i dodao da stiže u Beograd.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću u Beograd - rekao je Nenad Periš za Telegraf.

Uživo iz minute u minutu pratite ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO: Kronologija Matejevog nestanka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjećamo, prijatelji su Mateja Periša zadnji put vidjeli 31. prosinca 2021. godine. Tada su beogradskoj policiji javili da ne znaju gdje je. Bili su svi zajedno u Beogradu, nestanak su prijavili ujutro 31. prosinca, ali policija nije odmah evidentirala nestanak, već im je savjetovala da obiđu bolnice da bi isti dan u 18 sati i službeno pokrenula potragu. Četiri i pol mjeseca kasnije srpski mediji objavili su da je iz Dunava izvučeno tijelo mladića i da bi se prema odjeći koju je nosio te noći, moglo raditi o Mateju Perišu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • SaraC_1 19.05.2022.

    Mene zanima di su ga do sada držali i tko ga je sada bacio?

  • 19.05.2022.

    Uhhh,jel ima ista gore..🙏🙏🙏

  • x00x 18.05.2022.

    nesto tu jako smrdi

Komentiraj...
Vidi sve komentare