Obavijesti

News

Komentari 225

Policija čeka nalaz obdukcije i DNK uzorka. Nenad Periš: Sve ukazuje da je to moj Matej

Policija čeka nalaz obdukcije i DNK uzorka. Nenad Periš: Sve ukazuje da je to moj Matej

Srpski mediji navode kako muškarac na sebi ima hlače, majicu i jednu bijelu tenisicu. Na ruci je bio i srebrni sat, a u džepu hlača pronađen je i mobitel

PRATITE UŽIVO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
20.55

Otac nestalog Mateja: Idem u Beograd po sina, svaki rastanak je težak

24sata

Nenad Periš za Novu TV rekao je kako ide u Beograd po sina.

- Ono što se na utopljeniku nalazi, to su njegove stvari. Ja idem u Beograd po sina. Svaki rastanak je težak. Bio on privremen ili dugotrajan. Ovo je sigurno privremeni rastanak i znam da ćemo se ponovno sresti. Kao roditelji čovjek ne mogu potisnuti svoje emocije. Zasad mi je najvažniji mir i da se sve skupa završi, da Matejevo tijelo dođe na jedno mirno mjesto i da mogu u njegovoj blizini, s njime se ponovno naći. Ono što policija i službe rade ja podržavam. Neka se istina dovede do kraja. Važan mi je mir i da Mateja na očinski način pokopam - kazao je.

19.55

Policija iz Beograda: Obdukcija bi trebala biti gotova sutra

24sata

- Tijelo muškarca koje je pronađeno nedaleko od ovog mjesta bit će odvedeno na obdukciju, gdje će se sukladno proceduri takvih slučajeva pokušati utvrditi uzrok smrti kao i ono što sve zanima - radi li se o nestalom Mateju, te će se sukladno tome izvršiti i DNK analiza. Vidjet ćemo koje još radnje će se trebati provesti u suradnji sa srpskom policijom - rekao je Antonio Gerovac.

Na upit kada se mogu očekivati nalazi DNK analize, rekao je kako sve ovisi o tome hoće li se analiza raditi iz krvi, mekog tkiva ili kosti. No, kako kaže, najvjerojatnije će biti gotovi sutra. 

Više pročitajte OVDJE.

18.44

Matejev otac: Kći mi je rekla "Tata, otiđi po Mateja, dovedi ga kući"

- Čekali smo vijest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jest, bolna, nikakva, teška - kazao je za HRT Nenad Periš.

Kćer mi je rekla: "Tata, otiđi po Mateja, dovedi ga kući". To ću napraviti u ova dva, tri dana. On je s nama i uvijek će biti s nama", poručio je potreseni Nenad Periš u razgovoru za HRT.

17.40

Konferencija za medije hrvatske policije održat će se u 19 sati u Beogradu. 

15.59

Nenad Periš: Sve upućuje na to da je riječ o mom sinu

- Jutros su me zvali i rekli da je nizvodno niz Dunav pronađeno tijelo mladića i da sve ukazuje da je riječ o Mateju. Po odjeći, satu, sve ukazuje da je riječ o njemu, ovo je strašno velika bol za sve nas - rekao je Periš za portal Nova.rs.

- Čekali smo sve vrijeme radosnu vijest, a istina je takva kakva jest. Zahvaljujem svima koji su bili uz nas, pomagali nam i pružali podršku. Ja ću ovih dana doći za Beograd, a sve bih zamolio da nas u ovim trenucima oslobode pritiska. Sve je izuzetno teško za cijelu našu obitelj - rekao je Periš.

- Život je nepredvidiv, svi mi znamo da ćemo se jednog dana morati rastati. Matej nije ni probao život, tek 27 godina, tek je život bio pred njim. Koliko god da je sad teško i bolno, mi ćemo se ponovno sresti i zagrliti - dodao je.

 

Komentari 225