To je to što me zanima!

Neurokirurg Josip Paladino u stručnom timu Radiochirurgije

Paladino je donedavno radio u KBC-u Zagreb, koji je odlučio da mu više neće produljiti ugovor o radu nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor o radu na četiri sata dnevno
Vidi originalni članak

 Jedan od najuglednijih hrvatskih neurokirurga Josip Paladino postao je stalnim članom stručnog tima Radiochirurgije Zagreb, poliklinike iz Svete Nedelje koja se bavi dijagnostikom i liječenjem karcinoma, priopćeno je u utorak iz te poliklinike.

PALADINO KOD STANKOVIĆA: 'Bio sam u partiji i ničega se ne sramim, dapače, ponosan sam'

Područje Paladinovog rada, navode u poliklinici, bit će radiokirurgija mozga i kralježnice.

Paladino je donedavno radio u KBC-u Zagreb, koji je odlučio da mu više neće produljiti ugovor o radu nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor o radu na četiri sata dnevno.

KUJUNDŽIĆ: 'Paladino je ugledan liječnik, no zdravstvena ustanova odlučuje'

Uslijedile su brojne poruke podrške i poslovne ponude, među ostalim i ona Specijalne bolnice Sveta Katarina, čiju je ponudu prihvatio i postao dio tima te bolnice.

Sada je dobio i novi angažman, u poliklinici za liječenje karcinoma u Svetoj Nedelji.

PACIJENTI O NEUROKIRURGU: Josip Paladino je čovjek anđeo; dugujem mu svaki otkucaj srca

Josip Paladino, ističu iz Radiochirurgije, jedan je od najuglednijih hrvatskih neurokirurga i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti, Hrvatskog neurokirurškog društva , Hrvatskog neurološkog društva, Antropološkog društva, Svjetske udruge neurokirurga, Europskog udruženja neurokirurga, Royal Society of Medicine te Američkog kongresa neuroloških kirurga.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • kažemja 17.04.2018.

    Za takvog vrhunskog doktora i čovjeka uvijek se nađe posao. Šteta bi bilo da toliko znanje i iskustvo koje dr. Paladino ima ostane neiskorišteno.Sretno!

  • AbrakaDabra_2 17.04.2018.

    Mrš u mirovinu! Da si šljaker koji kopa kanale za malu plaću ne bi se toliko trudio zadržati radno mjesto. Ali stari prdonja želi nastaviti šlatati i ucjenjivati mlade doktorice i sestre, primati plave kuverte i još uz to dobivati solidnu plaću iz državnog proračuna. Plus još plaću na fakultetu. Gdje gnjavi studentice. A da mu pritom nitko ne broji koliko je sati radio (jer bi broj bio jako mali). Blagoslov državnog posla. Prdonja laže da imamo manjak doktora. Svake godine se puno više doktora zaposli nego što ode. Broj doktora stalno raste, nema toliko radnih mjesta koliko imamo doktora. Još jedan razlog da stari prdonja već jednom ode. Da mladi dobiju priliku. Valjda mu je dosta bilo noćnih smjena s mladim doktoricama i primanja plavih kuverti. Postao je previše pohlepan, kao i većina doktora.

  • GOGA SPLIT 17.04.2018.

    Dragi moj profesore , zelim ti svu srecu na novom radnom mjestu i bezgranicnoTi hvala za svakog pojedinog pacjenta a pogotovo za svako djete kojem ste uspjeli spasiti zivot ili bar produzili . Hvala na : strpljenju , ljubaznosti , razumjevanju na svakoj utjesnoj rjeci , veliko. Veliko Hvala za sve. Evala profesore i zdravi mi bili!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare