To je to što me zanima!

Nevolja i Miljković zakopali novac u mrtvačke sanduke: Samo oni znaju tajne lokacije

Policija je tijekom istrage došla do podataka da su dvojica pripadnika bande masovno kupovali mrtvačke sanduke i obične kovčege u koje su stavili plastične kutije, staklene tegle i najlone napunjene novcima
Vidi originalni članak

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković, koji su u veljači uhićeni kao organizatori najopasnije kriminalne bande u regiji, velike zalihe novaca zakopali su u mrtvačke sanduke i kovčege na nepoznatim lokacijama.

Kako otkriva Kurir, dvojica organizatora bande sami su iskopali rupe i zakopali sanduke na lokacijama koje su poznate samo njima. 

- Prilikom uhićenja, kod pripadnika kriminalne bande nije pronađena velika količina novaca, barem ne onolika koliko se očekivalo. Najviše je kod sebe imao Belivuk, nešto preko 30.000 eura. Zbog toga smo odmah posumnjali da je novac negdje sakriven - rekli su iz policije.

ZVJERSTVA VELJE NEVOLJE Srpski monstrumi u tajnoj sobi mučili žrtve alatom i kiselinom: Zidove su obojili da sakriju DNK

Policija je tijekom istrage došla do podataka da su dvojica pripadnika bande masovno kupovali mrtvačke sanduke i obične kovčege u koje su stavili plastične kutije, staklene tegle i najlone napunjene novcima.

- Kupovali su mrtvačke sanduke, kao i obične kovčege, a novac stavljali u plastične kutije, staklene tegle i najlon vrećice kako se ne bi oštetio. Sve su onda zakopavali u zemlju. S druge strane, vodili su računa da ne stavljaju novac u metalne posude, jer bi one mogle lako otkriti uz pomoć detektora za metal. O koliko sanduka i kojoj količini novca je riječ, za sada se samo nagađa - kazao je jedan od policijskih izvora.

Bivši šef beogradske policije Marko Nicović i bivši operativac Božidar Spasić potvrdili su da nije neobično da mafijaši na ovaj način skrivaju novac.

SRBIJANSKA MAFIJA Uhitili još 6 članova bande Velje Nevolje koja je komadala ljude, među uhićenima je i rukometaš!

- Na taj je način novac skrivala i talijanska mafija, i to u obiteljskim grobnicama. To su mjesta koje nitko neće dirati. Novac nisu mogli skrivati u bankama jer bi im tako policija lako ušla u trag - rekao je bivši šef Nicović.

- Prema mojim saznanjima, novac je zakopan na lokacijama po rubnim dijelovima Beograda, koje je Belivuk prethodno otkupio - izjavio je Spasić za medije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 22.05.2021.

    Nek pritisnu Vučića vođu delija, koji sve zna o grobaru Velji Nevolji.

  • Cirenac 21.05.2021.

    Sa tim novcima na kraju će biti kako došli tako i otišli.

  • 21.05.2021.

    Kak se je ono zval film u kojem umjesto mrtvaca šalju dolare? Jbt, pa nemrem verovati. Ameri snime film, a mi isti živimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare