Obavijesti

News

Komentari 252

Srpski monstrumi u tajnoj sobi mučili žrtve alatom i kiselinom: Zidove su obojili da sakriju DNK

Srpski monstrumi u tajnoj sobi mučili žrtve alatom i kiselinom: Zidove su obojili da sakriju DNK
9

Velja Nevolja i brutalne ubojice tako su dobro zakamuflirale sobu za mučenje u vikendici da ju je policija pronašla tek nakon što je progovorio zaštićeni svjedok. Probili su lažni zid i našli arsenal oružja i bizarnih alata

VIDEO

U tajnoj sobi kuće u beogradskom predgrađu Ritopeku, u kojoj su pripadnici ozloglašenog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja na najmonstruoznije načine mučili i ubijali žrtve, policija je pronašla brojne predmete kojima su činili zvjerstva, među njima i industrijski stroj za mljevenje mesa, alat, ormar pun zapakiranog oružja, sredstva za uklanjanje tragova, gumene čizme i odjeću koju su nosili, javlja Blic.

Ovu prostoriju pronašli su tek kada je jedan od pripadnika klana postao zaštićeni svjedok  i policiji otkrio gdje se nalazi tajna soba i što se u njoj nalazi. U sobu je policija ušla nakon što su razbili lažni zid u garaži.

velja nevolja

Prema onome što se vidi na snimkama, uz arsenal oružja koji su u kući pronašli, u tajnoj prostoriji bio je i crni kofer u kojem je bio snajper omotan celofanom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u TV emisiji u kojoj su prikazane snimke tvrdi kako je snajper bio namijenjen atentatu na političare, pritom ne isključujući da je baš on trebao biti meta.

velja nevolja

U sobi su na podu te u ormaru našli kirurške maske, rukavice, spužve, role celofana, kiselinu i brojna higijenska sredstva kojima su pokušavali ukloniti tragove krvi žrtava. Imali su gumene čizme, pa čak i gumene hlače te plastični eksploziv u vrećama na stolu.

velja nevolja velja nevolja

- Čak su i obojili te prostorije misleći da će tako sakriti DNK - objasnio je Vučić. DNK analiza pokazala je da su najmanje četiri žrtve ubijene u toj sobi. Nakon brutalnih mučenja bi ih raskomadali. Policija vjeruje kako su ostatke isprva bacali u rijeku, a kasnije su, prema nalogu narkobossa Radoja Zvicera, čak radili ćevape od ljudskog mesa te mu ih slali kao dokaz likvidacije.

velja nevolja

Podsjetimo, Velja Nevolja, jedan od vođa navijača Partizana i mafijaški ubojica, uhićen je u veljači u velikoj policijskoj akciji. Nakon toga počeli su isplivavati detalji o njegovim zvjerstvima, a dokazi o ubojstvima pronađeni su na nekoliko lokacija u Beogradu i Srbiji, uključujući i na samom stadionu Partizana.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer