News

Komentari 252

Srpski monstrumi u tajnoj sobi mučili žrtve alatom i kiselinom: Zidove su obojili da sakriju DNK

Srpski monstrumi u tajnoj sobi mučili žrtve alatom i kiselinom: Zidove su obojili da sakriju DNK

Velja Nevolja i brutalne ubojice tako su dobro zakamuflirale sobu za mučenje u vikendici da ju je policija pronašla tek nakon što je progovorio zaštićeni svjedok. Probili su lažni zid i našli arsenal oružja i bizarnih alata

U tajnoj sobi kuće u beogradskom predgrađu Ritopeku, u kojoj su pripadnici ozloglašenog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja na najmonstruoznije načine mučili i ubijali žrtve, policija je pronašla brojne predmete kojima su činili zvjerstva, među njima i industrijski stroj za mljevenje mesa, alat, ormar pun zapakiranog oružja, sredstva za uklanjanje tragova, gumene čizme i odjeću koju su nosili, javlja Blic.

Ovu prostoriju pronašli su tek kada je jedan od pripadnika klana postao zaštićeni svjedok  i policiji otkrio gdje se nalazi tajna soba i što se u njoj nalazi. U sobu je policija ušla nakon što su razbili lažni zid u garaži.

Prema onome što se vidi na snimkama, uz arsenal oružja koji su u kući pronašli, u tajnoj prostoriji bio je i crni kofer u kojem je bio snajper omotan celofanom. 

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u TV emisiji u kojoj su prikazane snimke tvrdi kako je snajper bio namijenjen atentatu na političare, pritom ne isključujući da je baš on trebao biti meta.

U sobi su na podu te u ormaru našli kirurške maske, rukavice, spužve, role celofana, kiselinu i brojna higijenska sredstva kojima su pokušavali ukloniti tragove krvi žrtava. Imali su gumene čizme, pa čak i gumene hlače te plastični eksploziv u vrećama na stolu.

- Čak su i obojili te prostorije misleći da će tako sakriti DNK - objasnio je Vučić. DNK analiza pokazala je da su najmanje četiri žrtve ubijene u toj sobi. Nakon brutalnih mučenja bi ih raskomadali. Policija vjeruje kako su ostatke isprva bacali u rijeku, a kasnije su, prema nalogu narkobossa Radoja Zvicera, čak radili ćevape od ljudskog mesa te mu ih slali kao dokaz likvidacije.

Podsjetimo, Velja Nevolja, jedan od vođa navijača Partizana i mafijaški ubojica, uhićen je u veljači u velikoj policijskoj akciji. Nakon toga počeli su isplivavati detalji o njegovim zvjerstvima, a dokazi o ubojstvima pronađeni su na nekoliko lokacija u Beogradu i Srbiji, uključujući i na samom stadionu Partizana.

 

 

 

Najčitaniji članci