News

Komentari 23

Uhitili još 6 članova bande Velje Nevolje koja je komadala ljude, među uhićenima je i rukometaš!

Uhitili još 6 članova bande Velje Nevolje koja je komadala ljude, među uhićenima je i rukometaš!

Jedan od osumnjičenih uhićen je u dvorani Rukometnog kluba Partizan, dok je jedan presretnut na ulici. Ostale osumnjičene pripadnike bande policija je pronašla u njihovim stanovima

Još šest pripadnika organizirane bande, čije su vođe Veljko Belivuk zvani Velja nevolja i Marko Miljković, uhapšeno je jutros, a policija je objavila snimku velike akcije njihova privođenja.

Kako prenosi Blic, policija je u akciji koristila dimne bombe, a članovi bande uhićeni su na različitim lokacijama - u stanovima, na ulici, a jedan od njih i u sportskoj dvorani.

Jedan od osumnjičenih uhićen je u dvorani Rukometnog kluba Partizan, dok je jedan presretnut na ulici kraj kombija u kojem se nalazio. Ostale osumnjičene pripadnike bande policija je pronašla u njihovim stanovima.

Kurir piše kako je jedan uhićeni rukometaš Partizana.

- Policija, policija - moglo se čuti dok su pripadnici MUP upadali u stanove.

Tko su uhićeni pripadnici bande

U današnjoj policijskoj akciji uhićeni su Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22).

Prema policijskom priopćenju, osumnjičeni su uhićeni zbog sumnje da su kao članovi organizirane kriminalne skupine izvršili krivična djela.

Policija je pretresom stanova zaplijenila dva pištolja, zračnu pušku, oko 600 metaka, manju količinu narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjutera i novac.

Najčitaniji članci