To je to što me zanima!

"Nije spis nestao zbog Brkića nego klijenata prostitutki..."

U praksi ima slučajeva da se spis izgubi. Ipak, to se rijetko događa. Zakon u tom slučaju predviđa rekonstrukciju spisa i za nju propisuje proceduru, napisao je Nobilo
Vidi originalni članak

Glavni problem nije što je nestao spis, nego što Milijan Brkić nije smijenjen kada se otkrilo da je probio tajnu istragu, rekao je za Slobodnu Dalmaciju zagrebački odvjetnik Anto Nobilo. Podsjetimo, nestao je spis o slučaju uz istragu o razbijanju lanca prostitucije iz 2011. godine.

O IZVIDIMA IZ 2011. Milijan Brkić tvrdi: Već sam dao svoj iskaz u DORH-u...

- U praksi ima slučajeva da se spis izgubi. Ipak, to se rijetko događa. Zakon u tom slučaju predviđa rekonstrukciju spisa i za nju propisuje proceduru - ističe Nobilo. U ovom je slučaju, kaže, ružno ispalo jer je riječ o drugom čovjeku HDZ-a Milijanu Brkiću.

NOVI EXPRESS Brkić ih je štitio: Otkrivene su bilježnice iz Pančina bordela...

- Naravno da sada svi mogu pomisliti da je on povezan s nestankom spisa. No, u spisu, koliko se meni čini, nema ništa bitno. Svi svjedoci u iskazima kod istražnog suca nisu rekli ništa što bi teretilo Brkića. Moguće je, međutim, da su se u spisu nalazile policijske informacije o tome tko su bili stvarni korisnici usluga, pa je on nestao kako bi se dečki zaštitili. Zato bi bilo zanimljivo vidjeti tko je sve bio "unutra" - napominje Nobilo.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • TamnaZvijezda 05.10.2018.

    Pa da, da nam ovaj nije to rekao, mi to ne bismo znali.

  • miro76 05.10.2018.

    Prodavač magle

  • Smoke_on_the_Water 05.10.2018.

    Svakome sa imalo pameti je ovo prava istina no nije kupusaru bernardiću, ostalim jadnicima iz oporbe, N1 televiziji i domovinskoj stoci sitnog zuba. Jel to znači da ti nemaju baš pameti? Apsolutno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare